Prep værktøjer til rør montering

May 16

Prep værktøjer til rør montering

De fleste rør installeret i hjemmet er for kloakledninger (hvid/grå PVC eller sort ABS plastik), vandforsyning rør (kobber eller hvid CPVC plast) eller gas rør (black-belagt stål). De fleste værktøjer, der kræves for installation kan findes i husholdnings værktøjskasser, eller kan nemt købes fra mange DIY stores.

Målebånd og tusch

Før skæring røret til at blive installeret, er det målt til længde med en standard håndværker målebånd. Dog fås i forskellige længder, en 20 fods foranstaltning (eller større) vil hjælpe med længere dele af rør. En sort tusch kan anvendes på PVC og CPVC rør, og en blyant på sort ABS rør. Gasrør generelt behøver at være mærket, da de er præ-cut til forskellige længder.

Tubing ilder

Tubing ilder skærer kobber rør og mindre diameter ABS/PVC kloak rør. Kutteren er placeret rundt om røret, med dens blade strammet mod siden af røret. Efter en fuld omdrejning af kutteren, er dens blade strammet igen. Det er derefter drejes en anden gang. Disse trin gentages indtil røret er skåret igennem. Slange fræsere, oprette hvis de bruges rigtigt, ren nedskæringer, der Campanula ingen grater omkring skåret rør-ende.

Rørskærer

En rørskærer skærer CPVC rør. Røret er placeret i den kutter kæber, og håndtagene er trukket sammen. Snittet er normalt rent og lige, men hvis alle grater findes de kan fjernes med en håndværker kniv.

Håndsav eller nedstryger

Kloak rør over 1 1/2 inches i diameter er som regel skåret med en håndsav eller nedstryger. Pleje skal tages for at gøre cut lige. Hvis der er plads, et power saw kan bruges, eller hvis et nyt rør skal være delt, en powered geringssav vil gøre straightest og reneste snit.

Rørtang

Rørtang er en skruenøgle, der strammer gas rør på plads. Røret er placeret i Skruenøglens kæbe (tæt på hvor koblingspunktet tillægger røret) og skruenøgle håndtag vendte med uret. Det er bedst ikke at vende skruenøgle, to fulde omdrejninger, som røret kan blive for stram, bryde trådene på rør-ende eller beskadige koblingen.

Propan Torch

I kobber rørinstallation, propan torch bruges til varme omkring kobber koblingen at når den anvendes, tinpasta vil smelte ind i sømmen mellem koblingen og rør, at skabe en god tætning. Fakkel flammen kan tages væk, når koblingen er varm nok, selv under kolde forhold flammen også holdes på koblingen, som Loddemetal er anvendt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com