Om keramiske fliser

April 2

Om keramiske fliser

Vinder meget terræn i byggebranchen som en gulvbelægning af valg, vil keramiske fliser tilføje flair og raffinement til ethvert rum. Det holde risikoen for brud, men det er en holdbar og nem at rengøre gulvet der dækker. Hvis omhu under installationen, kan keramiske fliser vare så længe som Parlamentet gør. Vifte af valg i produktet er bred og omfatter forskellige niveauer af kvalitet sammen med forskellige størrelser.

Type

Ruder på keramiske fliser er langt den mest populære funktion. Ruder er et skridt i beskyttelsen af flisen farve og konstruktion. Så længe fuger mellem fliserne er forseglet, bliver en glaserede keramiske belægning så holdbare som noget på markedet. Porcelæn fliser er lavet anderledes end simpel keramiske fliser og har en bedre vandtæthed. Men når du køber flise, se pakken over en beskrivelse af produktet. Du kan finde, at flisen er både porcelæn og keramik. Kontrollere hvis fliserne er ikke-porcelæn.

Historien om

En af de fantastiske opdagelser i arkæologi er keramik. For det meste findes i form af gryder og retter, de grundlæggende kompositter har ikke ændret sig meget gennem årene. Dating så langt tilbage som 4000 år, har keramik tjent menneskeheden meget godt. Sammen med gryder og retter, blev mursten foretaget af klappede ler til figurer og lade dem tørre. I nogle tilfælde brugte de en stor gryde inverteret over en brand som en ovn til at hærde ler til praktisk brug

Risikofaktorer

Alt lavet i mode at keramiske er gjort vil holde risikoen for brud. Ligesom glas, bliver brudt keramisk skær huden. Desuden, når det er i form af gulvbelægning, vil det bryde glas hvis faldt på det. Et andet område af risiko boring. Dette er nogle gange nødvendigt, når du installerer flise omkring VVS inventar. Heldigvis er der borehoveder, der har særlige tips på dem for at bore gennem keramik.

Ekspert indsigt

At vide, hvordan den keramiske fliser blev bygget kan gøre forskellen mellem en god flise og en af lavere kvalitet. Når flisen er gjort, trykkes det er hærdet. Ligesom stål er hærdet af varme, hærdet flise blanding af pres. Mængden af pres bruges bestemmer sin styrke. Check fabrikantens oplysninger om pakken for pres rating per kvadrattomme. Pres rating bestemmer, hvor meget pres, det tager for at bryde flisen. En god rating er 250 pounds/psi (pounds af pres per kvadrattomme). Jo højere tal, jo bedre flise.

Fordele

Der er mange grunde til at bruge keramiske fliser som en gulvbelægning. Men, dens også nytte som en mur, og selv en bordplade. Alsidighed og holdbarhed af produktet gør det til et populært valg for de her nævnte formål såvel som andre. Det gør en fremragende bordplade. En anden udbredt fordel er varmeakkumulering. Efter udsættes for brand, eller endda solen, vil fliser holde varmen i en periode efter den varmekilde er blevet fjernet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com