Hvad sætter man på et værft at dræbe flåter?

December 4

Flåter er små skadedyr, der kan hjemsøge kæledyr, haven græsplæner, yards og tæpper. Flåter er svære at fange og kan angribe områder i stort tal, forårsager irritation til din familie og dyr. De kan også være vært for sygdomme, der kan overføres til mennesker. Græsplæne og værftet flåter kan behandles med en vifte af sikre og effektive retsmidler, der kan genoprette fred og harmoni til din have.

Cedar olie

Væsentlige naturlige olier gør ideelle kryds mordere for plænen. Cedar olie, navnlig, kan bruges til at afhjælpe græsplæner inficeret af flåter, myrer og andre insekter, som er på grund af sine overvældende lugt, som drev insekter væk og advarer fra andre insekter, der overvejer at gøre et hjem i haven. Du kan købe flasker af cedertræ olie fra havearbejde butikker eller sundhed butikker. Placer blandingen i en sprayflaske og anvende alle omkring din værftet for optimale resultater.

Pyrethrum

Pyrethrum er en naturlig insektgift fremstillet af fugt af krysantemum blomster. Det er meget effektiv til at dræbe flåter og andre skadedyr i haven. Pyrethrum er ret koncentreret, så bruge 2 til 4 tbsp. af pyrethrum for hver gallon af vand. På grund af sit organiske fundament, kan pyrethrum anvendes sikkert omkring køkkenhaver og haveplanter.

Borsyre

Borat er et kornet stof, ligner i udseende til salt, afledt af borsyre. Borsyre er en vigtig ingrediens i de fleste kommercielle insekticider og er meget effektiv til at ødelægge insekter som flåter. Det er også uskadelig for mennesker og dyr, så du ikke behøver at bekymre dig om dine børn eller kæledyr spille i haven engang anvendt. Sprede Borat pulver hele din værftet. Insekter vil afhente fragmenter, som de passerer gennem det og senere forbruge dem, som vil resultere i alvorlig blodforgiftning.

Citronella olie

Citronella olie er fremstillet af tørrede, dyrkes græs og er blevet brugt i over 50 år som en naturlig myggespray, som anført på webstedet United States Environmental Protection Agency. Det producerer en stærk, skarp lugt, der drev insekter ud din græsplæne og er også helt ugiftige til mennesker eller større dyr. Dog kan det forårsage mindre hudirritation, hvis du har vedvarende kontakt med det. Anvende citronella olie alle omkring din værftet ved hjælp af en spray kan.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com