Kan jeg bruge 2-cyklus Gas i min 4-cyklus plæneklipperen?

January 28

Kan jeg bruge 2-cyklus Gas i min 4-cyklus plæneklipperen?

En to-cyklus motor bruger et enkelt stempel, der bevæger sig op og ned i en to-cyklus proces, der bringer brændstof forbrændingskammeret og ekskluderer udstødning ud. En fire-cyklus motor bruger to stempler i en fire-cyklus proces til at fuldføre den nødvendige bevægelse af brændstof og udstødningsgas. Men brændstof i begge motorer er forskellige, og de kan ikke byttes til en anden.

To-Cycle-motorer

To-cyklus motorer findes på mindre, lightweight-- og oftest--håndholdte elværktøj. Disse motorer har færre bevægelige dele og vejer mindre, mens stadig levere en betydelig mængde strøm til de eksterne bevægelige dele. Yderligere reduktion af deres design og vægt, bruger ikke disse motorer en oliepumpe til at distribuere smøring hele stemplet og krumtapakslen. Smøring i stedet kommer fra brændstoffet. Luftfartsforetagendet blander olie specielt designet til to-cyklus motorer direkte ind i gas til levering til forbrændingskammeret.

Fire-cyklus forbrænding

Fire-cyklus motorer få normalt installeret på lidt større elværktøj og udendørs udstyr. Disse motorer er mere kraftfulde, som de har to stempler i stedet for én, og er normalt meget tungere end deres modstykker. Disse motorer har også en separat tank for olie og en oliepumpe, der presser olie i krumtaphuset under drift. Da olie og gas er adskilte, operatøren ikke behøver at blande brændstof og vil bruge den samme gas, der går ind i biler og lastbiler.

Skifte mellem brændstoffer

Olie inde brændstof af en to-cyklus motor brænder ved en lavere temperatur end den lige gas anvendes inde i en fire-cyklus motor. Når dette brændstof brænder inde i brændkammeret i en fire-cyklus motor vant til lige gas, vil motorens ydeevne lide. Også, en lille mængde af brændstof vil gå uforbrændt inde i salen og efterlade et klæbende oprustning, der kan hindre normal drift af en fire-cyklus motor. Omvendt kan lige gas aldrig bruges i en to-cyklus motor, da det vil brænde for varmt.

Tip og anbefalinger

Når du blander to-cyklus gas til brug i to-cyklus motorer, bør operatøren kun blandes et beløb, der kan bruges i kortere tid end 30 dage. Hvis denne gas har siddet i mere end 30 dage, vil olie og gas begynde at adskille. Gassen vil starte destabiliserende, som kan skade en to- eller fire-cyklus motor. Enhver ubrugt brændstof i slutningen af sæsonen skal bortskaffes efter lokale miljøbestemmelser. Brændstof bør ikke efterlades inde i to og fire Post-Cycle motorer at få opbevaret for vinteren. Starte og køre værktøjerne, indtil alle gas har været brændt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com