Hvordan rengør jeg Larkin egetræsmøbler?

May 14

Hvordan rengør jeg Larkin egetræsmøbler?

I begyndelsen af 1900-tallet anvendte Larkin sæbe virksomheden egetræsmøbler som en omkostningsfrit overkurs, når folk købte sin linje af produkter. For en $10 en kunde kan modtage en klassisk drop-reception eller spisestue stol, og for en $20, en spejlet eg buffet. Et vildt populære markedsføringsredskab, møbler givet væk er nu antik, og bør behandles som sådan. Rengøre disse robust eg skatte, som du ville enhver anden antik i dit hjem---med Skånsom pleje.

Instruktioner

•Aftør flader ned med en ren, blød klud. De fleste Larkin eg møbler er solid, kvartal-savet eg, ikke sarte finer, så tøv ikke med at anvende pres når afstøvning.

•Shake ud dit støv klud. Påfør en lille mængde af opløsningsmiddel-baserede rengøring voks til klud, og tør et tyndt lag af det på overfladen af eg. Vend kluden og buff det straks. Opløsningsmidlet vil opløse gamle voks og fjerne indgroet snavs på samme tid.

•DIP den anden ren klud i en krukke med cornuba voks indsætte. Påfør et tyndt lag møbler overflade. Buff det straks med en anden del af klud til at undgå udstrygningspræparater og give en ensartet, beskyttende, lav-gloss finish på træ. Sørg for at arbejde med korn af eg, ikke på tværs af det, for de bedste resultater.

•Rens og voks Larkin møbler ikke mere end en gang hvert par måneder. I mellem, tør ned med jævne mellemrum med en blød klud fugtet med vand, hvis støv ophobes.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge spray-pudse og voks, der indeholder silikone. Disse produkter kun pels af træ, og er ikke absorberes, forsegling i snavs nedenunder og gøre lakering mere problematisk.
  • Hvis du ikke bruger din brik Larkin eg møbler, ikke voks det mere end én eller to gange om året for at undgå voks oprustning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com