Sådan installeres skuffen trækker

May 19

Installation af skuffen trækker er en nem måde at opdatere ældre møbler. Installere nye trækker og håndtag på skabene er lige så let, især hvis du bruger de eksisterende huller. Start fra bunden og sætte i skuffen trækker er en snap med en boremaskine og nogle meget basale værktøjer.

Instruktioner

Sådan installeres skuffen trækker

•Decide hvilken slags skuffen trækker du ønsker at installere. Hvis du erstatter eksisterende trækker, vil du sandsynligvis bruge den samme type, så du kan bruge de eksisterende skruehuller. Hvis du lægger i splinterny trækker, der er to grundlæggende typer: knopper der kræver bare et hul, og håndtag, der kræver to huller.

•Installation udskiftning trækker er ganske let. Tage en af dine eksisterende trækker sammen med dig til din lokale hardware og hjem butik at sammenligne dimensioner. Der er mange valg. Hvis du køber trækker online, være sikker på du får målingerne præcise. Selv om de fleste håndtag type trækker er en standard størrelse, kan du altid regne med der. Det er derefter normalt et spørgsmål om blot at fjerne de gamle trækker og erstatter dem med de nye.

•Putting på nye håndtag fra bunden er ikke svært. Du skal måle og markere placeringen af hvert hul at bore for skruerne. Generelt er trækker installeret dødpunkt på skuffefronter. Læg et stykke af malertape, hvor du vil hvert træk til at gå, og marker til din huller lige på båndet. Du kan bore højre gennem båndet og dette vil forhindre dings fra drill på træ.

•Drill hvert hul ved hjælp af passende bredde borehoved--normalt 3/16"--og sørg for du holde boret vinkelret på overfladen. Altid bore fra skuffen front i stedet for fra indersiden af skuffen ud for at forhindre grimme opsplitning.

•Tag båndet og installere de nye trækker. Skuffefronter er forskellige bredder, og det kan være, at du har brug for skiver, eller en anden længde af skruen end leveres med de nye trækker. Hvis dette er tilfældet, altid tage nøjagtige målinger til hardware butik med dig. Sørg for at du har tjekket alle skuffe fronter for at sikre de samme bredde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com