Hvordan at vælge swimmingpool fliser

May 19

Swimmingpool fliser er en alternativ indvendige overflade til traditionel vinyl pool liners. Selvom fliserne er ofte mere dyre og kræver en noget lang installation, de skaber en særlig udseende til din pool og svømning oplevelse. Forskning swimmingpool fliser før du vælger nye. Det er nemt at gå ind i en butik og bare vælge det pæneste udseende flise. Dog kan dette ikke være den bedste flise til din særlig swimmingpool.

Instruktioner

•Purchase eneste pool-grade fliser, som er vejrbestandigt og kan modstå de barske kemikalier bruges til at holde pool vand Rengør. Sikre, at flisen vil arbejde for din type af swimmingpool. For eksempel, kan standard swimmingpool fliser ikke arbejde for saltvandspools, da vandet i disse puljer er mere ætsende.

•Spørg om farven falmer for forskellige typer af fliser. Fliser over vandlinjen kan falme mere hurtigt (eller anderledes) end dem under vandet.

•Vælg en mindre fliser til at gøre din pool ser større. De fleste swimmingpool fliser kommer i 6 x 6 tommer stykker og har en glat overflade, som tillader dig at rense ud skala og vand oprustning nemt, og begrænser væksten af mug på flisen. Flise størrelser over 8 af 8 inches kan resultere i en akavet eller mindre look til din pool.

•Consider din smag og det samlede landskab rundt om poolen, når du vælger pool fliser farver. For eksempel, hvis du ønsker et mere naturligt look til din pool, som i en lagune, kan du vælge brune eller grønne fliser over gul og blå farvede fliser.

•Consider blanding ensfarvet fliser med et design flise. Med hensyn til mørke eller tunge design fliser er mindre mere. Ved hjælp af for mange design fliser kan gøre det sværere at rengøre dit vand, som refleksion fra flisen kan reducere vandets klarhed. Undgå mørke fliser i meget varme klimaer, som de kan varme vandet ved at tiltrække varmen fra solen.

Tips & advarsler

  • Anmodning at nogen fra pool levering butik kommer ud og måle din pool. Dette vil give dig en nøjagtig måling for korrekt prissætning flise projekt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com