Sådan gendannes Teak træ

April 28

Teak er kendt for at være en af de fineste, rigeste og mest holdbare typer træ omkring. Men med tiden kan det lider af solskader, ekstreme temperaturer og andre elementer, der sløver den oprindelige farve. Med alderen, sin skinnende honning-brun nuance vil slå en sart grå og hårfine revner vil vises. Hvis du vil forlænge levetiden på din teak møbler, er det vigtigt at forstå, hvordan man korrekt rense og bevare dit træ. Nedenunder alt det støv, oxidering og slid er et vidunderligt stykke af teak møbler venter på at blive genoprettet.

Instruktioner

•Wash teak stykke med mild rengøringsmiddel og vand. Dette vil fjerne snavs og mug opbygning på overfladen. Hvis du har alvorligt forvitret teak med sprækker i træet, skal du vaske flere gange for at fjerne alle snavset. Tillad træet at tørre natten over.

•Sand træ med finkornet sandpapir (320-grus anbefales). Fortsætte slibning indtil du opdager den oprindelige golden-hue tilbagevenden. Sørg for at slibe let for at undgå ridser og følg retningen af korn mens slibning. Tørre væk eventuelle rester af træ med en tør klud.

•Applicer et lag af høj kvalitet teak olie ved hjælp af en blød børste. Tør den overskydende med en tør klud klud. Tillad en time til at passere mellem frakker så olien kan blive fuldt absorberet af træ. Du vil bemærke teak begynder at vende en rig rav farve, med en honning glød. På et mere alderen stykke skal du anvende så mange som fem frakker for at genoprette sin oprindelige glans. Når alle frakker har været anvendt, tillade stol til at tørre helt, efterfulgt af en sidste buff at færdiggøre restaureringen.

•Preserve udseendet af din teak ved hjælp af vandtæt udendørs møbler dækker når den ikke er i brug. Dette vil hjælpe med at beskytte det mod solens skadelige stråler, og beskytte det fra andre udendørs elementer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com