Vil borsyre dræbe myrer?

January 7

Vil borsyre dræbe myrer?

Borsyre er et naturprodukt, der er afledt fra element boron. Borsyre findes i mange produkter, herunder fotografering kemikalier, hudlotion, medicineret pulvere og astringerende, selv om det er mest almindeligt kendt anvendelse er som en aktiv ingrediens i mange insekticider. Selv om potentielt uskadelig for mennesker og kæledyr, er borsyre i stand til at fjerne hele kolonier af myrer i løbet af få dage.

Betydning

Borsyre virker ved langsomt forgiftning myrer og andre insekter, der lever af stoffet. Den langsomme virkende gift gør borsyre yderst effektivt, fordi arbejdstageren myrer kan typisk overleve giften indtil nå reden og deling gift med kolonien. Som agn forstyrrer borsyre myrens stofskifte mens tørre borsyre pulver slibende egenskaber ridse myrer f.ex, forårsager død af dehydrering.

Retninger

For at arbejde effektivt, skal borsyre gøres til en attraktiv agn, som myrerne vil let forbruge. Da myrer er delvis til både sukkerholdige og fedtholdige fødevarer, vil tilføje borsyre til enten sukker eller fedt ofte hjælpe tiltrække myrer til den giftige agn. Oprette en sukker-baserede agn kombinere otte dele sukker til en del borsyre og tilføje nok varmt vand til at oprette en tyk sirup. Hvis myrer ikke synes interesseret i de sukkerholdige agn, prøve at lave et protein lokkemad i stedet ved at kombinere 6 spsk honning med 4 spsk jordnøddesmør og tre fjerdedele af en teskefuld af borsyre.

Advarsler

Borsyre kan være farlige for mennesker og kæledyr hvis pleje ikke er truffet for at undgå indtagelse og kontakt med overdreven huden. Huden udsættelse for borsyre vil forårsage vabler og hamskifte hud, mens forbrugende giften kan forårsage koma, kramper, kollaps, trækninger i ansigtet og ekstremiteter, opkastning og diarré.

Overvejelser

Forhindre borsyre forgiftning ved at placere ant agn på bordplader, kabinet toppe, bag eller under apparater at komme i kontakt med stoffet kæledyr og børn. Når du blander borsyre i ant lokkemad, bære handsker for at undgå kontakt med huden og beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske til yderligere at forhindre kontakt med pulveret. Du kan også købe færdigblandede ant lokkemad, der indeholder en effektiv mængden af borsyre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com