Gas vs elektriske tørretumblere

May 20

Tørretumblere er i dag en fælles apparat i de fleste hjem. Ikke desto mindre var de ikke altid en del af den gennemsnitlige husstand. Som tøjtørrere bliver mere teknologisk avancerede, opvarmet de tøj af el eller gas. Flere stilarter var tilgængelige, og nogle modeller begyndte at tilbyde mere avancerede funktioner.

Historien om tørretumblere

For år hængt mennesker deres tøj i solen for at tørre. Desværre, tørring af tøj naturligvis var tidskrævende. Til sidst, i 1799 opfundet en franskmand en manuelt forkrøppede tørretumbler. I 1892 opnået George Simpson et patent for tørretumbler, der bruges ovnen varme. Tørretumblere generere elektriske varme dukkede op i 1915. I 1935, J. Ross Moore patenteret modeller af elektriske og gas tørretumblere og solgt sine designs i 1936 til Hamilton fremstilling.

Interessante fakta om tørretumblere

Den første mønt-opererede Self-Service vaskeri i USA, kaldet en washateria, åbnede i Fort Worth, Texas, i 1934, men de første mønt-opererede tørretumblere blev ikke opfundet indtil midten af 1950s.Tørretumblere er en væsentlig kilde til hjem brande forårsager mere end 15.000 årligt. En undersøgelse foretaget af USA 's Product Safety Commission fundet elektriske tørretumblere kan forårsage 8.600 brande, mens gas tørretumblere forårsaget kun 3.200. Men typen tørretumbler forårsager hvert brand var ukendt.

Hvad er forskellen mellem en Gas og en elektrisk tøj tørretumbler?

Begge typer af tørretumblere har elmotorer og fans, men varmen genereret af tørretumbleren er lavet forskelligt. Elektriske tørretumblere generere varme gennem elektrisk strøm, som opvarmer wiren spoler. Der kræves en 240 volt stikkontakt. Gas tørretumblere forlange en gas tilslutning og generere varme via flammer. Gas tørretumblere er dyrere, men de kan tørre tøj hurtigere og mere billigt, hvilket gør dem mere energieffektive.

Tørretumbler stilarter

Elektriske og gas tørretumblere kommer i tre stilarter. Pladsbesparende, Stabelbar tørretumblere har en mindre kapacitet og er designet til at blive brugt i begrænset plads. Der er også kombination pladsbesparende enheder, der kan vaske og tørre på samme maskine, men de er ikke så nemt findes i USA.De fleste tørretumblere er fritstående og designet skal anvendes side om side ved siden af en vaskemaskine. Derudover kan de indlæses fra toppen eller foran.

Tørretumbler træk

Gas og elektriske tørretumblere tilbyder de samme funktioner. Fugt sensorer vil fornemme, når tøjet er tørt og aktivere en automatisk slukning, hvilket reducerer energiforbruget. Tørretumblere har forskellige størrelse kapacitet. Hvis du har pladsen, vil en større tørretumbler rumme alle belastninger bedre og minimere rynker. Dyrere tørretumblere har normalt elektroniske cyklus knapper, men de kan kræve mere vedligeholdelse end rotary ringer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com