Hvad er meningen med Blackberry Picking?

September 7

Brombær er lille, spiselige bær, som kan købes på de fleste købmandsforretninger når de er i sæson, men det er sjovere at vælge din egen brombær. At vide hvordan at blackberry jagt kan tilføje sjov til din udendørs sommersæsonen.

Spise brombær

En kop af brombær har kun 62 kalorier. Brombær, når plukket, vil ikke modner den måde andre frugter gør. De vil forblive på det samme niveau af modenhed som, når de blev plukket.

BlackBerry plukning

BlackBerry picking indebærer gå i skoven i landdistrikterne og på udkig efter blackberry buske. Snesevis af brombær vil blive fundet på hver bush. Dette kan ske på egen hånd eller på blackberry gårde.

Fordele

Pluk brombær vil give dig friske brombær straks med lidt at ingen omkostninger, medmindre du vælger på en blackberry gård. De vil være fri for konserveringsmidler og hvis plukket i sæsonen vil være meget fyldig og velsmagende.

Pluk

Pluk brombær er utrolig enkel. Grab en blackberry fast med dine fingre bu ikke klemme for hårdt, som de kan briste. Trække let og blackberry vil poppe. Sætte det i din taske for nem opbevaring. Sørg for at rengøre dem når du kommer hjem til at undgå fejl og støv.

Tornede buske

Nogle brombær buske har torne. Vær forsigtig, når picking brombær fra disse buske. Selvom tornene ikke forårsage stor skade, kan de forårsage sår og infektioner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com