Hvordan man laver rustfrit stål ligne Chrome

November 11

Hvordan man laver rustfrit stål ligne Chrome

Gøre rustfrit stål look, som chrome indebærer lidt mere end slibning og polering af overfladen, indtil det har et mirrorlike skær. Rustfrit stål kan ikke perfekt efterligne chrome, da chrome har en blålig farve, der kan ses ved at kigge på det nøje, men polering kan gøre jobbet tilstrækkeligt.

Instruktioner

•Sæt 1000-sandkorn sandpapir til dual-action sander, derefter sand den rustfrie overflade indtil alle de tungere slibning ridser eller penselmærker er fjernet. Nogle produkter i rustfrit stål har en beskyttende belægning, der skal slibes gennem for at fjerne tunge ridser.

•Sæt 2000-sandkorn sandpapir til dual-action sander og fortsætte slibning. Diset refleksioner begynder at danne i rustfrit stål.

•Sæt 3000-sandkorn sandpapir til dual action sander og fortsætte slibning. Refleksioner bliver meget tydeligere, og detaljer kan ses i dem, men en let dis forbliver på overfladen. Dette er den endelige slibning fase inden brug bænk poler.

•Drej på strøm til bænken poler og anvende den røde stok af polering sammensatte til buffing hjulet. Pisk vil smelte ind i buffing hjulet. Tryk på rustfrit stål mod hjulet, lille pressionsmiddel. For meget pres kan forårsage overophedning og misfarvning. Flyt rustfrit stål konstant over pad, pas på ikke for at fange kanterne af rustfrit stål på kluden. Dette kunne trække del af dine hænder og mar overfladen.

•Applicer en finere grus af polering sammensatte, generelt en hvid pind, til hjulet. Buff rustfrit stål overflade med buffing hjulet, igen at tage sig for at undgå overophedning rustfrit stål. Når du er færdig, vil rustfrit stålet har en dyb, reflekterende skinne med ingen DIS eller misfarvning. Tør i rustfrit stål med en ren klud til at fjerne den polering sammensatte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com