Hvordan til at plante en russisk oliventræ

May 22

Som navnet antyder, er den russiske oliven ikke hjemmehørende i USA, selvom det er let tilgængelige i planteskoler og havecentre over hele USA En fleksibel, hurtig vækst, hårdfør tree, russisk oliven er eskaleret i popularitet delvis på grund af dens evne til at trives på betingelser, der ville være til skade for andre planter, som i tørre klimaer eller områder med næringsrig dårlig jord. Vokser op til 35 fod i højden, gøre russiske oliven fremragende vind pauser. De bruges også som dyreliv træer som de iøjnefaldende frugter er ret populært med et antal dyr.

Instruktioner

•Vælge et sundt træ fro en børnehave transporterer certificeret lager. Inspicere unge omhyggeligt. Kigge efter en straight trunk og jævn fordeling af grene. Undgå enhver træ, der har åbenlyse skader på barken herunder ridser, sår eller ar.

•Vælg et websted med veldrænet jord hvor træet vil være i stand til at modtage fuld sol. Hvis den ideelle plantning site har tunge ler, ændre den omgivende jord ved at tilføje kompost, sphagnum eller rent sand fyld snavs at forbedre dræning.

•Dig et hul, der er cirka fire gange større end rodklump af træet og den samme dybde som de unge root krave. Dette er stedet på de vigtigste træstamme hvor rødderne begynder.

•Sæt en skefuld fyld snavs ind i midten af hullet og form det til en lille bakke. Indstille træet på toppen af bakken, justere højden på højen, hvis det er nødvendigt at sikre rod kraven af unge sidder jævnt på jordoverfladen.

•Sæt et par skovle fuld af snavs rundt i bunden af træet. Derefter tilsættes vand til plantning site. Ved vanding fyld snavs ned du reducere hjælp til at holde unge i holdning og du mængden luft, der ellers ville blive fanget i jorden.

•Tilføj den resterende jord. Stoppe efter hver tre eller fire skefulde at trykke ned på Fyld snavs med dine fødder. Dette vil komprimere den løst materiale omkring ungt træ, hjælper den til at stå lige indtil det tager rod.

•Kapacitet træet når det plantning site er blevet udfyldt fuldstændigt for at stimulere rodvækst. Tilsæt vand sparsomt efter, fordi den russiske oliven har en høj tørke tolerance og trives under tørre forhold.

Tips & advarsler

  • Hvis plantning mere end én russisk oliven, være sikker på at forlade mindst 10 fod af plads mellem træer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com