DIY ligkister

October 27

Gør din egen kiste er ikke så svært som det lyder. Du kan gøre det med moderat færdigheder og gøre en kiste til at afspejle dine værdier og det liv du levede. Glemme de skinnende, demonstrative beholdere, der koster tusindvis af dollars. Det giver mening at konstruere din egen kiste; du vil spare penge og føle sig mere kontrol over din skæbne.

Instruktioner

Af træsort

•Brug finer krydsfiner til at gøre din kiste; det koster mindre og er lettere at arbejde med end massivt træ. Du skal også overveje hvilke arter, såsom ahorn eller eg, og hvilken retning - vandret eller lodret--du ønsker. Du kan have til særlige bestiller dit træ, så give tid til dette.

Forpakket matchende finer kant bånd til cap kanterne af krydsfiner. Finér tape leveres i ruller, som du klippe længde og lim til kanterne. Dette er en lettere kantning metode end at bruge hårdttræ planker til at gøre edging strips.

•Klippe dine sider, ender og låg dele fra de finerede krydsfiner ved hjælp af en rundsav eller en tabel så. Brug en kniv, lavet specielt til skære finerede krydsfiner eller det vil splintre. Din kiste bør være omkring 4 inches bredere end din skulder span og 5 inches længere end din stående højde.

•Applicer finer tape til alle synlige kanter ved hjælp af 3/8 af 1 1/2-tommer riflede træpinde eller plug-dækket skruer. Skruerne ser godt og de opfører sig som klemmer ved at tegne de sider og ender sammen. Du kan også bruge edge-korn eller ende-grain koniske stik.

•Join sider og ender i en boks og firkantet dem op ved hjælp af en indramning firkantet eller ved at måle diagonalt modsatte hjørner derefter skubbe eller trække kisten for at bringe dem i 1/8 tomme af hinanden.

At sætte det sammen

•Skru siderne sammen midlertidigt, og derefter måle og skære bundpanelet. Sammensætte siderne permanent og drop i bunden på denne måde er du sikker på at få en sikker montering bundpanelet. Sæt din kiste til side til tørre.

•Trim din kiste ved at lægge de største stykker af trim på bunden og de mindste stykker omkring låget. Dette er en anden måde at tilføje prikken over i'et til din kiste samt give det kanter for gennemførelsen.

•Personalize din kiste med håndskårne eller lasergravering. Oprette dit design på en computer, printe den ud, lim papiret i sted med gummi cement og skære igennem mønsteret i overfladen ved hjælp af en mejsel eller en chip-udskæring kniv.

•Sæt en beskyttende finish på træ med en gennemtrængende olie eller en aftørring-grade urethan, polymeriserede tung olie eller dansk olie. Bare slather det på, henstår i 10 minutter og aftørre. Du bør lade det stå i mindst 24 timer og derefter gentage proceduren tre til fire gange mere.

•Consider hårdttræ fineret krydsfiner, hvis du ønsker en lasergraverede inskription på din kiste. Du kan gøre gravering dig selv eller gård det. Indridset carving skal gøres på massivt træ.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at bygge din kiste af massivt træ, Køb det direkte fra lille land savværker. Lufttørre det selv ved at stable det i skyggen med afstandsstykker mellem hvert lag. Lad det blive som denne for seks til otte uger i løbet af foråret, sommer eller falde. Så din boards til længde og bredde og derefter lade dem tørre i en anden tre til fire uger indendørs.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com