Elkomfur forbrugeroplysning

August 9

Elkomfur forbrugeroplysning

Hvis du ikke har et gaskomfur i dit hjem, så er chancerne du har en elektrisk ovn. El-komfur er et fælles køkken apparat, men der er formentlig snesevis af ting, du ikke kender til det.

Typer

El-komfur har to typer af varmelegemer: spole og glat-top. En spole varmeelement er genkendelig, fordi brændere som du tilbereder er runde og rullet. En glat-top elkomfur er genkendelig, fordi overfladen er flad, og brænderne er forseglet inden for komfur.

Overvejelser

El-komfur er et af de sikreste madlavning indstillinger til dit hjem. I modsætning til en gas komfur, behøver du ikke at bekymre sig om farlige dampe flygter fra en elektrisk ovn. På den anden side er en af de største ulemper ved en elektrisk ovn, at du ikke kan bruge det under en strømafbrydelse.

Historie

Ifølge Magnet Lab producerede Thomas Ahearn i første elektrisk komfur i 1892. I 1896 var William Hadaway den første person til officielt modtage et patent på opfindelsen. Ved slutningen af 1920 ' erne blev El-komfur mere populær end dens gas modstykke, fordi det var nemmere at rengøre og mindre omkostningskrævende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com