Hvordan at rengøre farves bordplader

May 23

Hvordan at rengøre farves bordplader

Fordi dit køkken er det vigtigste område af dit hjem for tilberedning af mad, skal du altid sørge for at dine bordplader er ren og sanitære, og at udslip er ryddet op lige med det samme. Mens du ikke kan forhindre en lejlighedsvis utilsigtet plet, er der et par teknikker, du kan bruge til at gendanne din bordplader til deres oprindelige tilstand.

Instruktioner

•Soak op enhver væske ved hjælp af papirhåndklæder. Hvis det ikke er en oliebaseret pletten, skylles området. Hvis det er en oliebaseret pletten, dække plet i majsstivelse til at opsuge olien. Skylning med vand kan udligne pletten yderligere ind i dine bordplader.

•Anvend en renere afhængigt af pletten du beskæftiger sig med. For oliebaserede pletter, skal du bruge en ammoniak renere. De fleste drik pletter kan rengøres med en brintoverilte-baserede renere, der kan omfatte ammoniak. Rust pletter fjernes med en rust remover. Frugtsaft og andre sure pletter kan fjernes med ethvert køkken renere, medmindre det har siddet i lang tid, i hvilket tilfælde det kan forårsage permanent skade på dine bordplader.

•Spray din rengøringsmiddel direkte på pletten. Skrub pletten med en svamp. Du kan bruge den ru side af svampen på de fleste bordplader. Dette kan fjerne pletten. Hvis ikke, fortsætter med rengøring.

•Wad op flere papirservietter og sættetid dem i den rengøringsmiddel.

•Sæt papiret håndklæder direkte på pletten, og lad det sidde i flere minutter. Sæt i pletter kan kræve dig til at forlade papirhåndklæder på, indtil de tørre, men husk på at visse rengøringsmidler, såsom hydrogen peroxid, kan skade dine bordplader. Kontakt producenten, hvis ikke du er sikker på.

•Tag papir håndklæde wad og skyl området ren. Brug ren papirhåndklæder til tørre køkkenbordet og sørg for, at pletten er væk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com