Landskab planter & have planer for Illinois

May 15

Landskab planter & have planer for Illinois

Fra planlægnings- og nedrivning til valg af design og anlæg er landskabspleje arbejdspladser mangesidet. For mange, landskabspleje projekter er skræmmende og kræver masser af hårdt arbejde og penge. På samme tid graner intet op en bopæl, kontor park eller bare vejene mere end et smart planlagte, velplejede landskab. For landskabspleje i Illinois, og andre dele af landet, ønsker du at vælge planter og landskab design, der er geografisk relevant. Om du ud på en DIY rejse til at forbedre din forhave eller søger en professionel for at soignere en større plads, vil du være sikker på at det endelige projekt er miljøvenlig og langvarig.

Kende din Zone

Find en USDA hårdførhed zone kort for dit område. I Illinois' fem zoner, den gennemsnitlige minimumstemperaturer i intervallet fra 0 til 25 grader under nul Fahrenheit. Du ønsker at vælge planter der vokser godt sammen og der er hårdfør i lignende temperaturer. Dette vil sikre, at dele af dit landskab ikke dør hurtigere end andre og at planter blomstrende sæsoner sammenfaldende.

Landskabsdesign

Beslutte, hvorvidt du vil tage på landskabsarkitektoniske projektet selv. Hvis så der er flere kilder, som du kan få hjælp. De fleste hjem forbedring butikker og havecentre har personale på hånden, der kan give råd og vejledning om planlægning af haven. Søg rundt på lokale landskab udviklere hjemmesider. Normalt, landscapers indslag gallerier og vise før og efter skud. Disse er gode kilder til at generere ideer og lister over hvad du kan og ikke kan lide i en have.

Hyre en professionel. Hvis du vælger denne rute, gøre din forskning. Et godt udgangspunkt er Illinois landskab Contractors Association (ILCA). At deltage i deres rækker i 2009 var 97 nye medlemmer, som alle kan hjælpe dig med hash ud af detaljerne i en professionel landskab design.

Woody anlæg

Træagtige planter, træer og buske, gør et solidt fundament for Illinois landskabspleje planer. De skabe knudepunkter i design og findes året rundt i jorden, hvilket giver dig en hub omkring hvor hen til lave andre planter.

Vælg træer og buske, der er kompatible med vejret i dit område i Illinois. Flere maples vokse godt i hele staten, herunder japansk, rød og sukker ahorn. Visse typer af chestnut, birk, Kornel og bøg er andre muligheder.

Kontakt en lokal børnehave eller grower's outlet. Det er en pålidelig måde at garantere du vælger træer og buske egnet til dit område.

Stauder

Installere stauder i hele din Illinois landskab. At have en stærk bestand af stauder er en af de bedste måder at spare dig tid, som de vokser tilbage hvert år.

Vælg stauder, der supplerer struktur omkring hvilke landskabet vil og træffe kloge beslutninger med hensyn til farve og vækst højde. Nogle af de stauder passende i Illinois omfatter røllike, aster, butterfly bush, blødende hjerte, koral klokker og rød solhat. Det er blot et lille udsnit af stauder, der kan vokse med succes i Illinois---der er bogstaveligt talt hundredvis at vælge imellem.

Etårige planter

Tilføj farve og årstidens friskhed til din landskab med etårige planter. I modsætning til stauder, vil enårige kun vare i hele deres specifikke vækstsæson. Foråret enårige er fremragende til at bringe i nye blade og farve og vinter enårige kan nemt for at udfylde huller, som koldt vejr har forårsaget i din landskab.

Bare et par af enårige passende for Illinois landskaber omfatter coleus, verbena, morgenfrue, Stedmoderblomst og petunia.

Spiselige planter

Indarbejde spiselige planter, der er både æstetisk tiltalende og funktionel i din landskab. Bortset fra typisk sæsonbestemt haven grøntsager og frugter er der flere planter og urter som Illinois' vejr understøtter. Nogle omfatter serviceberry, blackhaw, rose af Sharon, vindruer, kiwi planten og den amerikanske tranebær bush.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com