Hjemmelavet hus plante polsk

May 23

Hjemmelavet hus plante polsk

Potteplanter give farve og atmosfære til et hjem. Sunde planter udviser blanke, skinnende blade. Disse æstetisk tiltalende hjem dekorationer har en ekstra fordel: de rense luften. Da planter genanvende og filtrere vores luft kun følger at plante blade bliver støvede og beskidte uanset hvordan sund plante. Master gartnere anbefaler, at potteplanter rengøres en gang til to gange om måneden. Indendørs gartnere kan vaske plante blade med vand men polsk kan være nødvendigt at genoprette glans.

Leaf anatomi og typer

Bladene er væsentlige elementer i en plante anatomi. Ikke kun gøre blade omdanne sollys til energi gennem fotosyntese men bladene også tillade en plante til at tage og frigive luft og fugtighed gennem spalteåbninger, mikroskopiske porer på det blad overflade. Spalteåbningerne er omgivet af guard celler. Disse celler komponere det voksagtige ydre lag af et blad, som er også kendt som neglebånd. Når du vaske og polere planter, du vask og polering neglebånd og rydde ud spalteåbningerne. Nogle planter bør mangler et voksagtigt lag og ikke være vasket eller poleret. Tænk på afrikanske violer eller andre planter med bløde, behårede blade. Polsk vil skade bladets overflade. Fugt samler let på disse blade gør dem modtagelige for skadedyr og sygdomme. Kender dit blad struktur og vurdere det blad udrensning behov før vask og polering.

Vask og polering af blade

Det er vigtigt at rense blade før polering dem. En varm, blød klud til at aftørre blade på toppen og bunden. Prøv sandwiching blad let mellem to klude, da dette er en effektiv metode til aftørring ned blade uden at beskadige dem. En metode til polering blade er at bruge banan skræl på denne måde. Den naturlige olie fra huden vil overholde bladene og producere en skinne. Ostelærred er et fremragende materiale til brug på blanke blade. Let børste hårede blade med kamel 's hår til at fjerne støv, men ikke vand eller polsk.

Voksagtig, blank, faste blade fordel fra planten polermidler. Bruge bløde klude til at anvende den poleringsmiddel og altid fortyndes agent med vand. Dette vil forhindre enhver olier fra tilstopning af mikroskopiske spalteåbninger. Eksperimentere med pudse på et par blade ad gangen og overvåge resultaterne. Altid bruge vand til at rense bladene først og derefter de polske tørre blade efter behov.

Polering agenter, der er brugt med succes omfatter mayonnaise, mælk, øl, baby shampoo og all-purpose husstand rense. Let frakke en klud med mayonnaise eller mælk og derefter tørre ned bladene, som du normalt ville når afstøvning eller vask. Øl, baby shampoo og husstand rense bør fortyndes og duggede på bladene, som er derefter tørres med en blød klud. Når bruger pudse såsom shampoo og rengøringsmidler Læs ingredienser på etiketten og brug ikke stoffer, der indeholder klor, blegemiddel, ammoniak, peroxid og andre ætsende kemikalier.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com