Kan Paisley og blomsteragtige mønstre anvendes i samme rum?

March 17

Kan Paisley og blomsteragtige mønstre anvendes i samme rum?

Blande mønstre inden for et værelse kan resultere i en tiltalende effekt-- eller det kan være en katastrofe. Parring paisley og floral designs kan opnås på en måde, der forbedrer funktionerne for hver type af design. Tilslutning af varierende mønstre kræver at finde mindst et element deles af begge mønstre. Tilslut paisley og blomsteragtige mønstre i et værelse ved at vælge lignende farver eller mønster størrelser.

Paisley

Paisley mønstre tilsyneladende udviklet sig fra Persisk mønstre baseret på gentagen pine kegle figurer. Disse mønstre blev kaldt "boteh," et ord, der er baseret på det hinduistiske ordet "buta," hvilket betyder blomst. Paisley er en populær mønster til tilbehør og polstring. Nøje overveje de objekter, du ønsker at dække med paisley og blomstret stof. Enten mønster kan give en slående behandling for en enkelt væg eller et stykke af møbler, men skønheden i indviklede paisley og blomstret stof mønstre kan gå tabt i vidder af mønstrede stoffer inden for et værelse. Når du vælger paisley stof til din indretning, overveje størrelsen af rummet og størrelsen af den paisley mønster på stoffet. Kæmpe paisley designs og blomsterprint kan producere en rodet og "larmende" resultat.

Blomstermønstre

Blomster er et populært valg for Mønstrede puder og polstring og kan også bruges til væg og vindue belægninger. Indarbejde neutrale solid farver i din udsmykning ordningen, sammen med paisley og blomsteragtige mønstre, kan hjælpe med at forhindre en cloying effekt. Når du handler for blomstermotiver tekstiler, ser for valg af et lignende mønster størrelse til paisley stoffet bruger du. Du kan også vælge forskellige størrelser af blomstermønstre, men sørg for at binde i farver vises i din paisley stof. Paisley mønstre der indeholder identificerende blomstermotiver kan danne grundlag for at vælge blomster stof. Et par Blomster-mønstrede tilbehør sammen med blomster-tema kunst værker vil hjælpe forbinde elementer i dit værelse med sit paisley og blomster tema.

Undgå at overdrive det

For meget farve og store, anmassende mønstre kan overvælde din opfattelse af en rummets indretning. Ved hjælp af en storstilet paisley eller blomsterarter-tema kunstværk som et knudepunkt inviterer besøgende i for at se nærmere. Bruge et billede af den samme farver eller former som blomster eller paisley Print bruges på dit værelse. En mindre stof mønster indeholdende roser kan supplere et stort billede af en rose af samme eller lignende farve som dem i stoffet. En bunke af paisley og blomster-tema puder på en ensfarvet sofa eller stol typisk virker bedre end et miskmask af paisley og blomstret stof uden "pauser" af ensfarvet.

Negative rum

Brug negative rum for at øge skønheden i paisley og blomsteragtige mønstre. Lys ensfarvet tæpper, gulve, ensfarvet tilbehør, der trækker ud farver af blomster og paisley designs og ledig plads kan alle forbedre indviklede blomster og paisley stof mønstre. Supplement ene væg mønstrede med en blomstret eller paisley design med ensfarvet møbler i nærheden. Vælge en ensfarvet for resterende vægge, der svarer til en farve, der er indeholdt i din mønstrede væg. Vælg tilbehør, sparsomt og med omhu. Paisley og floral designs kan hurtigt overvælde et rum, der indeholder for mange prydgenstande. Følg dine instinkter. Hvis noget rammer dig som "over the top", eksperimentere med tekstiler, farver og møbler arrangementer indtil du finder det helt rigtige look.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com