Hvordan man laver en fe hus i din have

May 13

Som du gå ture med dine børn, kan du finde interessante objekter, som naturen har kastet bort, agern, store oak blade og bark. Samle disse elementer og tage dem med hjem til at gøre din egen fe hus i din have eller værftet. Projektet vil pifte dine børns kreativitet og give en mulighed for dig at henkastet uddanne dem på naturen.

Instruktioner

•Vælge et sted i din have, i et skyggefuldt hjørne eller under baldakinen af et træ, for eksempel, din fairy house. Sørg for der er skygge for huset i det meste af dagen.

•Build dit hus ved hjælp af en træstamme for stabilitet. Du kan sætte gaflet kviste lodret ned i jorden i hvert hjørne og lægge en vandret kvist til gaflen på tværs af dem, så det vil holde et tag lavet af bark, eller du kan gøre hele huset af bark. Du kan også bruge en række af kviste og placere dem tæt sammen for at danne væggene.

•Build en lidt anderledes stil af huset ved at dreje en brudt planter pot hovedet. Placer mos over det hele og nogle træ bark på toppen som tag. Tilføje kviste og nedfaldne blade og blomster fra planter.

•Decorate på indersiden af huset med en stor sten til en tabel og agern til stole. Tilføje fern og mos til en seng. Bruge lidt småsten til at gøre en sti og pine kegler ved indgangen til stien. Sætte på dit tag, lavet af mos eller bark og derefter tilføje et par miniature varer udenfor.

•Lad "fe" mad, som bær. og vend ofte tilbage. Ifølge traditionen, når maden er borte, har feer fundet huset.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com