Hvordan man skifter fra en 3-gren til en 4-gren tørretumbler stik

May 24

Hvordan man skifter fra en 3-gren til en 4-gren tørretumbler stik

Elektriske tørretumblere bruge 220 volts husstandens aktuelle leveret af særlige stikkontakter. Der er to forskellige typer af stikkontakter brugt--3-gren og 4-ben - så det er nødvendigt for din tørretumbler har et matchende stik. Hvis du har brug at erstatte den eksisterende 3-gren plug med en 4-gren-stik, så fortvivl ikke. Jobbet er ikke kompliceret, og du kan gøre det med enkle værktøjer.

Instruktioner

•Tag tørretumbleren hvis den er tilsluttet. Fjerne panelet firkantet metal på bagsiden af tørretumbleren hvor stikket går ind i tørretumbleren. Dette er normalt afholdes med små bolte eller skruer.

•Løsn de skruer, der holder enderne af den eksisterende ledning til tørretumbler er terminal bar og trække ledningerne. Løsn skruen på stamme relief klemme og trække kablet ud af tørretumbleren.

•Når slutningen af det nye kabel gennem stamme relief klemme. Skubbe enderne af ledningens fire ledninger i skruer af terminal bar. Den røde ledning under højre skruen, den hvide ledning under center skruen, den sorte ledning under venstre skruen og den grønne ledning under nederste center skruen. Spænd skruerne og skruen på stamme relief klemme.

•Udskift bagsiden panel og fastgør med sin bolte eller skruer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com