Fakta om de cubanske træfrø i Florida

September 30

Osteopilus septentrionalis, almindeligvis omtales som den cubanske treefrog, er en invasiv art introduceret til Florida i begyndelsen af 1900-tallet. Forskere mistænkt padde kan spredes ud over Floridas grænser og etablere sig i lande som Georgien og Hawaii. Padder kan tilpasse sig storme og orkaner og gøre sin vej ind i nye områder ved at knytte sig til forsendelser af planter.

Oprindelse

Cubanske treefrogs er hjemmehørende i Cuba, Bahamas og Caymanøerne. Det menes, treefrogs indførtes tilfældigvis til Florida omkring 1920erne som fragt blaffere. Cubanske treefrogs er blevet rapporteret så langt sydpå som Key West og så langt nord som cedertræ nøgle. Den padder levetid anslås til mellem fem til 10 år. Træer og meget store planter langs vandveje gør fremragende levesteder for denne art.

Beskrivelse

Den cubanske treefrog indehaver af titlen for at være den største treefrog i USA med en kropslængde på mellem 1 1/2 til 5 inches. Padder varierer i farve fra brun til grøn til grå og har enorm tåen puder. Nogle har konstateret for at ændre farve til at matche miljøet. Hunner har tendens til at vokse fra hanner og når imprægneret, vil lægge op til 3000 æg i to lange strenge i en lavvandet Dam, swimmingpoolen eller grøft.

Indvirkning

Virkningen af cubanske treefrogs på Floridas økosystem har været negative. Arten æder Florida's native frøer og tudser samt firben, små slanger, edderkopper og andre insekter. Padderne har også tilstoppede toiletter og afløb, pooped på vægge og vinduer og lagt æg i fugl bade og fisk damme. Florida beboere, der indberetter observationer af cubanske treefrogs i deres baghaver normalt mærke en nedgang i native frøen befolkning. Som et resultat, den cubanske treefrog har været stemplet en invasive arter, og der træffes foranstaltninger til at sikre, at det ikke truer saldo af Floridas økosystem.

Kontrol

Hvis du mener der er cubanske treefrogs i dit område, skal du rapportere observationer til eksperter på University of Florida til at hjælpe med at beskytte statens økosystem. Hvis du er sikker på, du har identificeret en cubanske treefrog versus en native treefrog, kan du humant aflive den. Sørg for at du har nogle benzocain eller et produkt indeholdende mindst 20 procent af denne agent før du forsøger at fange den cubanske treefrog. Brug en plasticpose til at sikre dens sekretion ikke kommer i kontakt med din hud, da dette kan forårsage irritation. Når du har fanget den cubanske treefrog, gavmildt anvende benzocain ryg eller mave af frøen. Padder bliver bevidstløs. Forsegle plasticpose og placere den i fryseren natten over. Du kan disponere over det den næste dag. Ifølge en forsker på University of Florida, Dr. Steve Johnson, er det ulovligt at frigive en cubanske treefrog i Florida økosystem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com