Virkningerne af insekticid på ikke-målarter elementer

November 4

Virkningerne af insekticid på ikke-målarter elementer

Insekticider er gift. Deres funktion er at dræbe en række fejl, der spiser afgrøder, beskadige ejendom og genere mennesker og dyr. Desværre, mens insekticider er gode til at dræbe de målrettede bugs, disse farlige kemikalier bare påvirker ikke skadedyr. Mennesker, dyr og planter kan alle lide, hvis de kommer i kontakt med insekticider.

Mennesker

Når mennesker udsættes for insekticider, kan de udvikle en række symptomer afhængig af hvad de blev udsat for og hvor længe de var i kontakt med det. Folk kan ånde insekticid fra luften eller de kan røre det direkte, men oftere det kommer til os i vores fødevareforsyning. Langvarig eksponering for insekticider kan forårsage kræft, astma og andre allergier, fødselsdefekter, vævsskader, nedsat fertilitet og død. Kortfristede eksponering kan medføre neurologiske og gastrointestinale problemer, udslæt eller nældefeber og synsproblemer.

Dyr

Kæledyr og husdyr kan lider af mange af de samme symptomer som mennesker. Udslæt og kræft er muligt, og svækket immunsystem funktion er sandsynligt. Insekticider kan have alvorlige virkninger på dyrs reproduktive evner på grund af nedsat fertilitet, ufuldstændige fødsler eller rugeæg og endda en ødelæggelse af mandlige dyr kønsorganer.

Planter

Insekticider retard vækst og udvikling af planter. Udover at være gift, kan kemikalierne coat planterne og blokere solen, effektivt standse processen med fotosyntese. Planterne absorberer toksiner, som forbliver i planterne i lange perioder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com