Hvad er den bedste skygge - & tørkeresistente græsfrø?

April 29

Hvad er den bedste skygge - & tørkeresistente græsfrø?

Alle typer af græsser har både fordele og ulemper. Selv om der er et begrænset antal græsser, der gør godt i begge skyggelagte områder og under tørke, eksisterer de. Disse græsser er af både køle og varme sæson sorter og er blandt de mere almindelige sorter bruges til at oprette attraktive græsplæner. Sørg for at det er egnet til din del af landet før du vælger en nuance - og tørke-tolerante græs.

Fine Svingel

Fine Svingel græs er skygge-tolerante, har en god modstandsdygtighed over for tørke og har den ekstra fordel af de resterende grønne hele året. Tre græsser falder ind under kategorien af fine fescues, herunder hårde Svingel, chewings Svingel og krybende Rød Svingel. Alle disse cool-sæson græsser tolerere isvinteren forhold og findes i de centrale og nordlige stater. Holde i sindet fine fescues er ikke meget hårdføre og tolerante over for store mængder af mund trafik. Det er ofte en god idé at kombinere fint fescues med andre sorter af cool-sæson græsser, herunder bluegrass.

Svingel

Svingel vokser i både solrig og skygge områder. Selv om det er en cool-sæson græs, har det evnen til at modstå høj varme og tørke på grund af dets dybe rødder. Svingel kræver ikke en masse af vedligeholdelse, herunder hyppig slåning. Det er også temmelig holdbare og kan håndtere tunge trafik. Et andet plus er den vokser hurtigt, normalt spire i mindre end to uger under normale forhold. Svingel tilpasser sig forskellige jordtyper og behøver ikke jord rig på næringsstoffer. Dens hurtige vækst gør det godt for at yde hurtig dækning og et godt valg for områder med skråninger og bakker.

St. Augustine

St. Augustine er en af de mest skygge-tolerant af varmt vejr græsser. Velegnet til områder langs Gulf Coast og subtropisk klima, har St. Augustine ikke evnen til at modstå kulde. Selv om Vanding forbedrer dets udseende, vil det overleve tørke. Dens mørke blågrønne blade med brede blade gøre det et godt valg til græsplæner. St. Augustine er forholdsvis holdbar og kan tåle masser af mund trafik. Det er en aggressiv græs, der tilpasser sig forskellige typer af jord. Fordi dens frø er svære at finde, det er normalt plantet af sod, kviste eller stik.

Carpetgrass

Carpetgrass er en flerårig græs anvendes i græsplæner i de sydlige stater, der er kendt for sin tolerance over for både skygge og tørke. Native til de indvendige Gulf Coast stater og andre områder med tropiske klimaer, det trives bedst i fugtig jord. Dens tykke turf er godt for kvælning ud ukrudt og erosionskontrol. Det kræver ikke en masse af vedligeholdelse, herunder vanding, fastsættelse af gødning og græsslåning. Det spreder sig med snigende stolons og har brede vinger. Fordi det ikke kræver frugtbar jord, bruges carpetgrass ofte på steder såsom vejsider, golfbane roughs og parker. Det gør ikke godt i jord, der indeholder salt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com