Sådan Program tastatur på en håndværker Garage døråbner

May 26

Sådan Program tastatur på en håndværker Garage døråbner

Håndværker garage døråbner er en nøglefri indrejse system, der fungerer ved hjælp af et tastatur kontrol konsol og to eller flere fjernbetjeninger. Systemet omfatter vigtige anti-indbrud funktioner, samt en lys med en motion-afsløring sensor. Håndværker garage døråbner er også kompatibel med HomeLink systemer i køretøjer, der har en indbygget transceiver for dette program.

Instruktioner

•Brug tastatur på motorenheden at programmere fjernbetjeningen. Tryk på knappen "Learn" på tastaturet. Dette vil forårsage indikatoren at gløde. Tryk og hold uanset hvilken fjernbetjening knappen du agter at linke til garageporten. Slip knappen, når Lysene blinker på tastaturet.

•Skub "Lære" knappen på motorenheden tastatur, forårsager indikatoren at gløde. Angiv et personligt identifikationsnummer (PIN) efter eget valg på tastaturet, og tryk på og hold "Enter" når du er færdig. Slip knappen, når indikatorlamperne blinker.

Slå bevægelsesføleren ved at indtaste din pinkode på tastatur og trykker og landbrug "Enter". Samtidigt tryk på og hold knappen "Lys" bevægelsesføler opdage control console. (Dette trin kan kræve to personer).

Fortsætte med at holde knapperne "Enter" og "Light" mens du trykker på tryk bar på bevægelsesføler opdage control console. Indikatorlamperne på motorenheden tastaturet blinker, der angiver, at du kan frigive alle tre knapper. Den automatiske bevægelse lys er nu indstillet.

Tips & advarsler

  • Deaktivere en uønsket fjernbetjeningen ved at trykke på og holde knappen nede "Lære". Indikatoren vil gå ud efter 5 sekunder, der angiver, at fjernforbindelsen blev slettet.
  • Nulstille en PIN-kode ved at angive pinkoden og derefter trykke på og holde knappen "#". Indikatorlamperne blinker to gange. Slip knappen og indtaste en ny PIN-kode. Tryk på "Enter" og vente på lys til at blinke, der angiver, at den nye pinkode er blevet lært.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com