Hvad kan bruges som lodning Wire?

February 27

Hvad kan bruges som lodning Wire?

Der er en lang række relevante metaller skal bruges til lodning. Vide, hvordan man lodde kan bidrage til at forbedre din egen handy-person færdigheder samtidig med hjem eller arbejde på forskellige elektronik projekter.

Colophonium kerne tråd

Colophonium core lodning wire bruges til et flertal af lodning ansøgninger om elektroniske kredsløb. Der er også mange bly-fri harpiks core Loddemetal, som er ikke-korroderende, miljøvenlige og er stærkt anbefales til brug på elektroniske kredsløb.

Syre Core

Syre core lodning wire bruges udelukkende til kobber VVS-rør, galvaniseret jern og andre hårdere metaller. Ved hjælp af syre core lodning wire til elektronik kan føre til shorts og erosion af elektronisk udstyr.

Lodde typer

Selv om der er kun to hovedtyper af lodning wire, er der også to typer af lodde rådighed. En er en regelmæssig tin, bly legering baserede lodde mens anden typen er bly fri. Enten type kan komme i form af en wire eller et bar. Forskellige størrelse ledninger og barer vil også have forskellige smeltepunkt punkter, som vil variere alt efter behovet for hver ansøgning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com