Ohio plantning Guide

May 16

Ohio plantning Guide

Fleste af northern Ohio er i US Department af landbrug plante hårdførhed kort zone 5, mens den sydligste del er i USDA plante hårdførhed zone 6. Disse områder har kolde vintre og korte sommer dyrke sæsoner, så plantning grøntsager på det rigtige tidspunkt er afgørende for at sikre en fuld høst.

Tidsramme

Broccoli, grønkål, radiser, roer, gulerødder og sennep kan gå i haven først--omkring marts 25. Irske kartofler, spinat, salat, blomkål og kål kan gå ind i den første uge af April. Søde kartofler, tomater, squash, cantaloupe, lima bønner, peberfrugter, sydlige ærter, okra, aubergine og agurker kan gå ind i haven begyndelsen i de første to uger af maj.

Overvejelser

Fordi vækstperioden er så kort, kan gartnere starte planter indendørs før tid. Dette er ikke blot forkorter den tid planterne skal være i haven, før de begynder at producere, men sikrer også, at frøene plantet i haven er levedygtige. Tomater, squash, vandmelon, grønkål, blomkål, aubergine og agurk er alle planter, som du kan starte på forhånd.

Potentielle

Plantning tidligt nok i sæsonen giver tid til en anden afgrøde af nogle hurtigtvoksende, hårdføre grøntsager. Spinat, radiser, sennep og rødbeder kan være plantet igen så tidligt som August, mens gulerødder, blomkål, kålrabi, broccoli og kål kan plantes så sent som i den sidste uge af September til en efterår høst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com