Sådan Paint Vinyl døre

February 21

Kan du male en vinyl dør? Ja. Vil du nogensinde får en garanti for, at malingen på døren vinyl ikke vil begynde at skalle eller strip? Nej. Maleri en vinyl dør bærer med sig visse indbyggede forventninger om, at et træ dør, ikke i henseende. Selv så er processen ikke nær så smertefuldt som man kunne forvente.

Instruktioner

•Begin processen, ved at anvende en ordentlig maling primer. En vandbårne primer er ideel til komposit materiale som vinyl, fordi det kan bruges på indvendige og udvendige døre. Derudover vandbårne primer renser meget let med bare vand og sæbe og tørrer hurtigt. Tillad primer tørre fuldstændigt.

•Den hurtigste og mest smertefri metode til at anvende maling til en vinyl dør er med en sprøjte. Hvis du ikke er bekendt med en maling sprøjte, Sørg for at læse instruktionerne eller, endnu bedre, bede om oplysninger når leje eller købe sprøjten. Den eneste ulempe ved at bruge en sprøjte til at anvende en helt ny frakke af maling til døren vinyl er, at du bliver nødt til at dække ethvert punkt i rummet hvor døren er ved at blive malet. Det betyder, ved hjælp af tape til at dække områderne i nærheden af døren, at fjerne små genstande og dække over store emner med plast. Maling fra en sprøjte er praktisk, fordi det dækker et større område end en rulle eller pensel. Desværre betyder dette, at spray maling kan hælder ud kursus og dække områder du ikke nødvendigvis ønsker at blive malet.

•Painting en vinyl dør kan gøres old school stil med en rulle eller pensel; det tager bare en lille smule mere tid. Sørg for at dække op nogen ruderne i døren eller enhver anden del, som du ikke ønsker at blive malet over. Hvis der er et Gran i vinyl, bør du male med korn og ikke imod den. Den bedste måde at sikre en jævn dækning er at begynde på toppen og langsomt bevæge sig nedad, starter hver ny ansøgning om 1 til 2 inches fra bunden af hvor den sidste pensel eller rulle slagtilfælde slutter.

Tips & advarsler

  • Når du er færdig med at male den første frakke, lad det tørre helt. Efter malingen tørrer vil du bedre kunne opdage, hvor du har brug for en anden frakke. Hvis døren sticks efter male det, brug en hobbykniv eller sander for at udjævne det område, der stikning.
  • Støbning på en vinyl dør har tendens til at absorbere maling, mere end de andre dele af døren, så bliv ikke overrasket hvis efter tørringen du finder du nødt til at anvende et andet eller endda tredje frakke. En måde at undgå dette problem er at anvende mere primer på disse områder, før du begynder at male.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com