Hvordan at finde de firkantede optagelser af køkken bordplader

May 2

Hvordan at finde de firkantede optagelser af køkken bordplader

Hvis du planlægger at remodel dit køkken bordplader, du har brug for at bestille materialer eller give en entreprenør målinger for et skøn. Men måling kun længde eller dybde af bordplader ikke giver dig nok information til at bestille nye bordplader eller nye laminat til at dække din eksisterende bordplader. Du skal vide det areal for at afgøre, hvor meget materiale du har brug for og hvor meget det koster. Du kan måle din bordplader til firkantede optagelser uden hjælp fra en professionel.

Instruktioner

•Draw en ru diagram af formen på dine bordplader. Hvis bordplader er adskille L - eller U-formet, diagrammet i rektangler ved at tegne linjer på diagrammet fra den indvendige hjørner lige tilbage til bagkant af bordplader.

•Measure dybde i din bordplader ved at måle fra bagvæggen til den forreste kant. Denne bredde vil være de samme for hele køkkenbordet, så skriver denne måling som bredden for hver af de firkantede sektioner.

•Measure længden af bordplader, efter diagrammet som en vejledning til hvor man kan måle. Måle længden af hver rektangulær sektion, som du har adskilt dem på diagrammet. Skrive målingerne i inches på dele af diagrammet.

•Multiply Bredde af længden for hvert af rektanglerne på diagrammet, ved hjælp af en lommeregner. Skrive antallet i midten af hver rektangel.

•Tilføj numre i midten af hver rektangel med en lommeregner. Dette er det samlede antal kvadrat inches, som din bordplader dækker. Bruge en lommeregner til at opdele antallet af kvadrat inches af 144. Resultatet er den firkantede optagelser af din bordplader.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com