Hvorfor bør jeg bruge ståluld mellem frakker af pletten?

September 2

Smukt færdige træ tilføjer en rigdom og varme intet menneskeskabt materiale kan rival. Og det er et kig, kan du opnå dig selv med de rigtige materialer og teknik. Pletter kommer i en bred vifte af træ toner, og sådanne finish som lak og polyurethan give din stykke enten en mat eller glittet glans. Slibning er en af nøglerne til et glimrende resultat, begynder med grove-grit papir og slutter med en stål-uld erstatning mellem frakker.

Brug de rigtige værktøjer

Saml et udvalg af sandpapir spænder fra meget fint til meget groft grus. Har din farves blandet og klar til at anvende. Brug en naturlig børste for oliebaserede pletter og finish og et syntetisk til vandbaseret pletter og finish. Bland nogle opløsningsmiddel i pletten til at tynde det, hvis du gerne, og gøre det lettere at sprede. For super-fint, mellem-coat slibning, bruge en ikke-rust, ikke-afskalning erstatning for autentiske ståluld til at holde din finish uden stål partikler og eventuel rust pletter.

Forberede overfladen

Forberede træets overflade ved slibning med sandpapir, der er grynet nok til at fjerne mangler men ikke grittier end nødvendigt. Vådt træ, før du begynder hvis du skal bruge en vandbaseret bejdse. Fugt rejser de træfibre og gør det muligt at slibe dem ud for at opnå en glattere finish. Når overfladen er jævn, sand træ med stigende finere sandpapers indtil de træ tager på en glat, satiny færdig. Husk at sand træ med korn for at undgå at indføre ridser.

Tips for at anvende pletten

Børste på pletten med glatte slagtilfælde, der går med kornet af træ. Arbejde på en overflade på et tidspunkt--top eller sider, for eksempel--så at du ikke behøver at overlappe pletten og risikere at bygge op for meget farve i overlapningen. Lad den pletten sidde et øjeblik. Derefter tørre det af, igen arbejder i samme retning som korn. Tillad pletten tørre mellem frakker.

Mellem-Coat slibning

Slibning med stål-uld erstatning mellem frakker af pletten er nyttig for to grunde. Først, det udligner finish fra den foregående jakke. Desuden, tilføjer det nogle "tand" på overfladen, der hjælper den næste jakke af pletten overholde og absorbere bedre og mere ensartet. Aftør overfladen med tack klud til at fjerne støv, før du begynder den næste jakke af pletten.

Efterbehandling af træ

Følg producentens anvisninger for den afsluttende produkt du har valgt at beskytte dit stykke overflade. Sand træ mellem frakker med ståluld erstatning på samme måde du slebet mellem frakker af pletten. Denne slibning tjener det samme formål: det udjævner finish og hjælper den næste frakke klæbe bedre. Sand omhyggeligt, men at undgå slibning gennem finish og skæmmer den farvede overflade.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com