Ukonventionelle energikilder

July 4

Ukonventionelle energikilder

Konventionelle energikilder omfatter fossis brændstoffer. Fordi brugen af fossile brændstoffer har skadelige virkninger på miljøet - olieudslip, vand og luftforurening og syreregn, for eksempel-- og fossile brændstoffer er ikkefornybare energikilder, er renere måder at generere energi, der er vedvarende udtømt. Disse utraditionel, eller alternative, energikilder omfatter solen, vinden, vand og planter.

Energi fra solen

Ifølge US Energy Information Administration, 8 procent af den samlede amerikanske energiforbrug i 2009 kom fra vedvarende energikilder, og 1 procent af de vedvarende energi kom fra solenergi. Sunlight kan omdannes til varme og elektricitet. Solvarme samlere bruges til at koncentrere varmen fra solen og producere damp, der driver elektriske generatorer. En anden form for sol-teknologi, solceller eller "solceller," kan ændre sollys direkte til elektricitet. Elektricitet produceret af solceller lagres i batterier og omdannet til 120 eller 240 volt AC elektricitet ved hjælp af elektriske frekvensomformere.

Energi fra vinden

En hurtigst voksende kilder til energi på verdensplan, vind genererer elektricitet, som driver millioner af hjem og virksomheder. US Energy Information Administration rapporter, i 2008, verdensomspændende wind power generation overskredet 200 milliarder kilowatttimer, eller omtrent det samme som det årlige elforbrug på flere 18 millioner amerikanske husstande. Vindens energi er udnyttes ved hjælp af vindmøller. Når vinden blæser, viser det sig Turbineblade, som spin en aksel, der forbinder til en generator. Generatoren gør elektricitet, som derefter konverteres til høj spænding elektrisk strøm.

Energi fra planter

Energi kan være afledt fra forskellige planter til at producere biodiesel eller ethanol. Biodiesel er en vedvarende og biologisk nedbrydelig dieselolie udvundet fra planteolie gennem en proces, der kaldes omestring. Det amerikanske Department of Energy rapporter, at fra 2008, amerikanske biodiesel produktionen er steget til lidt mindre end 700 millioner tønder i 2008 fra mindre end 100 millioner gallon i 2004. Ethanol er en anden form for brændstof fremstillet af stivelse og sukker-baserede planter såsom majs korn og sukkerrør. Ethanol er en høj-oktan brændstof, der fungerer godt i specifikt designede forbrændingsmotorer.

Vandkraft

Vandkraft er genereret fra vand. I 2011 rapporter det amerikanske Department of Energy, svarende til næsten 500 millioner tønder olie kan være genereret af vandkraft faciliteter i USA. Ved hjælp af den gravitationelle kraft af vand, som den løber nedad, vandkraftværker leverer elektricitet til offentligheden. Private sektoren anvender også vandkraft generere elektricitet til fabrikkerne og andre faciliteter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com