Detaljerne i døren bredde for indramning en ru åbning

October 3

Detaljerne i døren bredde for indramning en ru åbning

Indramning en væg er forholdsvis enkel. En mur jo består hovedsageligt af lodret Trinbrætter--typisk two-by-fours--kaldet studs. Øverst og nederst køre to boards vandret, udjævningen studs--ligner hvordan rails tillægger trinene, hvis du slået en stige sidelæns. Indramning enhver åbning er lidt anderledes. For en dør, skal du ikke kun bygge åbningen korrekt, men du skal forlade nok bredde for at korrekt hænge døren, når du er færdig.

Døren dimensionering

Det er normalt bedst at starte med døren, så ramme åbning efter dør bredde. Grunden til dette er, at de fleste døre kommer i standardstørrelser, og uden at kende størrelsen, det er næsten umuligt at planlægge den bredde, du har brug for. Du kan også bestille brugerdefinerede døre i enhver størrelse, du ønsker, men disse døre tendens til at koste betydeligt mere. Hvis du arbejder med en mur, der begrænser din dør bredde, skal du vælge døren du ønsker med væggen længde i tankerne. Du skal have et minimum af 3 inches for udformningen på hver side af døren. Mere er bedre, da det holder væggen fra lignede intet mere end en dør og trim.

Indramning nye mure

Når du har en dør valgt-- eller i det mindste ved den dør størrelse du vil bruge--vil du sandsynligvis nødt til at ramme hele væggen. Først, skære to plader til væg længde behov. Markere plader hver 16 inches bortset fra lokationen dør. Start i den ene ende, hvilket gør en lige linje til at angive midten af den første stud, og yderligere markerer derefter indtil du er tæt på kanten af døren. Flytte til den modsatte ende af pladerne og Gentag, indtil du løber tør for plads i nærheden af døren. Næste, måle afstanden fra loft til gulv i væggen placering. Trække 3 1/2 inches--nok til at redegøre for tykkelsen af både plader og lidt ekstra for regnskabsafslutning-- derefter skæres en stud for evigt mark og to for meget enderne. Søm mellem pladerne i overensstemmelse hermed, centrering stutteriet over mærkerne og køre negle gennem pladerne i slutningen af stutteriet involveret.

Eksisterende vægge

Hvis du skære en åbning i en eksisterende nonstructural væg, du muligvis ikke at ramme væggen, men du bliver nødt til at skære beklædningen væk for at give mulighed for døren. Udvide fjernelse til nærmeste stud forbi døren placering, som mærket på væggen på forhånd, og skive væk drywall eller paneler fra gulv til loft. Arbejde omhyggeligt for at undgå opskæring i indramning eller andre elementer, kører gennem væggen, hvis den findes. Ledninger, VVS eller kanalsystem, som du møder kan generelt blive skubbet ud af den måde eller over døren som du ramme det. Konsultere en professionel for bistand efter behov.

Rough åbning størrelse

Mest prehung døre--døren stil anbefales for gennemsnitlige DIY installer--angiver den nøjagtige ru åbning størrelse nødvendig. Ellers, at sikre en korrekt montering stel, tilføje 2 inches til dør bredde og 2 1/2 inches til sin højde. Dette er størrelsen af den nødvendige ru åbning--nogle gange tilkendegivet med forkortelsen "RO." Den ekstra plads giver mulighed for plads til mellemlæg og justere døren til at sikre det niveau og square, plus udformningen faktisk hvile ikke på døren på denne måde.

Indramning døren

Måle og markere døren ru åbning bredde på plader i mellem de sidste studs installeret. Nogle bygherrer foretrækker at bygge døren først, i virkeligheden, og derefter ramme resten af væggen. Næste, Tilføj 3 inches og markere pladen igen på ydersiden af den ru åbning, arbejder mod plade ender. Snit en konge stud til samme højde som fuld-længde studs og søm mellem pladerne netop inden for denne sidste linje. Gøre to jack studs lig med højden af døren uslebne åbning. Skubbe mod kongen studs og negle på plads. Et andet bord, måle bredden af åbning fra king stud til konge stud, skaber overskriften dør. Endelig, skære korte længder af træ til at køre mellem sidehovedet og topplade til at sprede vægten af åbningen i bredden. Altid tjekke for at sikre bredde fra indersiden af en jack stud til modsat er lig med din ru åbning kræves.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com