Hvorfor er mit køleskab så højt?

January 10

Hvorfor er mit køleskab så højt?

Opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere er alle støjende apparater. Mens du ikke måske tror, at et køleskab vil indgå i denne liste, er køleskabe støjende også. Faktisk er det normale for køleskab til at gøre et sortiment af højt knirker, stønner og endda hvislende lyde, sammen med den sædvanlige støjen fra den kørende kompressor. Selvom lydene, der kan lyde mærkeligt eller endda irriterende, er de en nødvendig effekt af køleskabets drift.

Kompressor og kondensator ventilator lyde

Kompressoren er driftsenhed i køleskabet. Det omfatter en motor og pumpe og giver normalt en blød summende støj. Hvis det bliver mærkbart højere, kan det indikere et problem med motoren--et dyrt spørgsmål, der kræver professionel reparation. Kondensator ventilator, som er placeret på bagsiden eller under køleskabet, kan også gøre en summende støj. Hvis det bliver højt eller begynder at banke, det kan dog være nødvendigt rengøring; Lint og vragdele bygge ofte på disse fans, forstyrrer deres normale drift. Afmonterer køleskabet og rense det med en vakuum slange vedhæftet fil. Hvis kompressoren motor eller kondensator ventilator gør en høj men korte skingre lyd, er det nok bare motoren skiftende hastighed for at hæve eller sænke temperaturerne.

Fordamper Fan og Defroster systemet lyde

Fordamper fan, der cirkulerer kold luft ind gennem køleskabet, ligger i fryseren og vil sparke og slukke efter behov. Denne fan kan sladre eller stønne højlydt hvis motor bryder ned, hvilket ofte sker med alderen. Når dette sker, vil motoren skal udskiftes. Derudover da køleskabet går igennem cyklussen af køling og opvarmning, vil væggene kontrakten og udvide, gøre popping og sprængning lyde. Dette sker om hver syv timer i de fleste køleskabe. Endelig kan afrimning-timer, som styrer varmelegeme, defrosts fordamper spoler, bryde ned, hvilket resulterer i en kraftig støj.

Vand-relaterede lyde

Køleskabe med automatisk ice beslutningstagere og is og vand dispensere gøre lyde relateret til disse funktioner. Is terninger crash og klirrer som de er frigivet i bin. Vandventil, som styres af en timer, kan buzz og klik på som det fungerer. I et beslægtet emne, kan vandlinjen thump som vandet bevæger sig gennem det.

At reducere støj

Køleskab lyde lyder ofte højere, fordi lydbølgerne rejse langs hårde overflader. Disse lyde kan reduceres ved hjælp af en lydisolering mat. Placer måtten ovenpå køleskabet og lad den mat hang på begge sider. Dette er især effektiv hvis køleskabet er skjules i en alkove. En anden mulighed er at placere en vibrationer eller lydisolering måtten under køleskabet og op til bagvæggen. Flyt køleskabet ind i position på toppen af gulvet måtten og skubbe den tilbage mod væggen. Bagsiden af køleskabet vil holde måtten på plads mod bagvæggen. Blok ikke bunden forsiden af enheden, da dette er, hvor køleskabet tager i luften.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com