Installation af Hardwood gulve og luftfugtighed

December 15

Installation af Hardwood gulve og luftfugtighed

Dem med gør det selv-færdigheder kan installere hardwood gulve på deres egne, især hvis de er prefinished. Prefinished hårdttræ gulvbelægning kommer fra producenten allerede slebet, screenet, farves og færdig. Ufærdige gulve er lidt mere vanskeligt, ofte kræver færdigheder af en professionel. Begge typer, men skal blive akklimatiseret til deres nye hjem, før de er installeret.

Hvordan fugtighed påvirker træ

Trægulve konsekvent primært af et organisk stof: træ. Træ naturligt udvider sig og trækker som det støder eller mister fugt, uanset om det er via luften eller via direkte kontakt, såsom med sne og regn. Websted til installation af hver vil have sin egen fugt niveauer som gulve meget justere. Når de justerer, vil de ændre bredde lidt, afhængigt af fugt niveauer. Hvis luftfugtigheden er højere end wood's tidligere miljø, vil det udvide lidt; Hvis luftfugtigheden er lavere, vil det kontrakt lidt.

Hvorfor akklimatisering er vigtigt

Eksperter fra World ordet dækker Association anbefaler, at tillade hårdttræ gulvbelægning til at acclimate til sin installation hjemmeside for fire til fem dage. Dette bør være tilstrækkelig tid til træ at tage dets omtrentlige endelige form, så længe luftfugtighed indendørs holdes konsistent. Hvis hårdttræ ikke er akklimatiseret, før det er installeret, kan det enten udvide eller kontrakt for meget, at skabe uskøn spænder, mellemlinerne og/eller huller. Når træet er akklimatiseret, vil eksperter vide hvor meget plads til at forlade mellem planker til at gøre det muligt for en bestemt region klima udsving.

Massive trægulve

Traditionelt eller solid, trægulv er det mest følsomme over for vejr og fugtighed skifter fordi deres planker er konstrueret af solidt træ 3/4-tommer tyk og 2 1/4-tommer bred. Denne solide sammensætning betyder, træet kan dramatisk krympe eller udvide. Solide planker er dog lidt forudsigelig, idet de altid vil ekspandere i hele deres bredde, ikke deres længde. Eksperter ved derfor, hvor meget plads til at forlade mellem planker, afhængigt af den årlige luftfugtighed for den sal nye hjem.

Engineering og Longstrip gulve

Engineering og longstrip trægulve både kommer i mange forskellige længder og bredder. Men de er ikke solid--de er konstrueret ved hjælp af metoden cross-ply. Cross-lags gulve er sammensat af flere tynde lag af træ overholdt sammen i modsatte retninger. Det betyder, at som hver tyndplade udvider i hele dens bredde, ene ovenfor og nedenfor det modvirke denne handling. Mens longstrip og manipuleret gulve skal være akklimatiseret i fire til fem dage, er de mere stabil og generelt anbefales til områder, der oplever dramatiske sæsonbestemte ændringer i luftfugtighed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com