Ideer til håndmalet urtepotter

June 22

Ideer til håndmalet urtepotter

Selvom blomsterkrukker normalt ser fine ud, lige som de er, kan du tilpasse din urtepotter med attraktive, håndmalet design. Du behøver ikke at være en kunstner, heller du brug for ikke en masse erfaring med maleri håndværk for at lave flot urtepotte designs. Grundlæggende design er let nok for alle og kan endda være en passende håndværk for børn.

Dækkende farver

Male læbe rundt puljen i én farve og krop i puljen i en anden farve. Dette kan være det første skridt i maleriet et større, mere komplekse design, eller det kan være en design sig selv. Dette gør puljen mere farverige, og du kan selv matche farven af puljen til blomster du plantning inde i den. For eksempel, hvis blomsterne du plantning i puljen vil være lilla og guld, overveje at male din pot i 2 nuancer af guld eller 2 nuancer af violet til at fremhæve farverne i blomsterne.

Geometriske mønstre

Efter maleri tilføje din base farver på potten, et mønster af prikker, hvirvler eller andre geometriske mønstre. Enhver standard puljen bliver mere interessant og funky når du maler rækker for at gentage figurer på siden. Dette bør være en nem mulighed for de fleste voksne--selv voksne, der ikke har tillid til deres egen kunstneriske evner. Bruge en stencil til at sikre en ensartet størrelse for alle figurerne.

Have tema

Give et nyt niveau af mening til din urtepotte maleri ved at vælge figurer, der er relateret til haven. Maleri blomster, mariehøns, bier, sommerfugle og andre emner, ofte set i en have, kan du foretage din flowerpot design afspejler dens funktion. Holde sig til emner, der kan males med minimal farver og i nem at male figurer.

Stencils

Nogen mangler tillid til deres evne til at male motiver på en pot, vil stencils yde den samme design igen og igen uden variation. Nogle håndværk forhandlere sælger endda stenciler, der er buede til figuren af en pot for nem håndtering. Stencils kan også skæres fra bøjeligt plast, der kan nemt være i overensstemmelse med formen af en pot.

Tips

Vælg din farvepalet og design før tid. For at undgå maleri ikke noget, du er utilfreds med, skynder ind i maleprocessen uden en plan. Vælge farver, der enten matche rum, blomster i puljen eller farver der har en relation til hinanden på farvehjulet. Holde din design enkel. Ikke overvælde dig selv med en ambitiøs design, medmindre du allerede har en masse erfaring maleri krukker. Hvis du vil tilføje yderligere visuel interesse for din pot, prøve at anvende malingen ved hjælp af alternative værktøjer, som svampe, fingerspidser og maling penne. Tilføje flash og tekstur, lim glitter, rhinestones eller små dekorative fliser til overfladen af din pot.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com