Forårsblomster i Canada

June 2

Forårsblomster i Canada

Foråret er en spændende tid af året; planter emerge fra vækstdvale og blomster begynder at blomstre. Canada er hjemsted for mange foråret-blomstrende blomster. Den ekspansive nation har mange forskellige klimaer egnet til en bred vifte af indfødte floral arter. Fra British Colombia til Saskatchewan, kan indfødte blomster ses på tværs af nationen i fuldt flor i foråret.

Hvor Daisy

Hvor Bellis er en flerårig wildflower indfødte til British Colombia-provinsen i Canada. Hardy og hurtigt voksende, planten når en højde på 1 til 3 fod høje. Det blomstrer i slutningen af foråret, og ses ofte langs vejsider og åbne områder i Canada. Det er også en populær haveplante. Plante hvor daisy i godt afdrypning jord og vand moderat. Bladene af blomsten er ofte brugt i salater.

Dværg kornel

Dværg Kornel er en vin variant af de nordamerikanske kornel træer. Disse tidlige forår-blomstrende planter findes i Canada fra kyst til kyst. Blomstrende stilke kun nå 4 til 8 inches høj. Den flerårige plante bruges ofte i haver i hele Canada. Plant i kvalitet, godt afdrypning jord og holde jorden fugtig. Dværg kornel træer foretrækker en del til fuld sol.

Balsamroot

Balsamroot, hjemmehørende i vestlige Canada og USA, er en blomstrende medio spring staude solsikke familien. Blomstrer varierer fra lys gul til orange. Balsamroot når højder af 1 til 3 fødder og er fundet i naturen i åbne områder, bjergskråninger, egeskove og enge. Balsamroot bruges ofte i haver. Plant i fuld sol i kvalitet, godt afdrypning jord. Vand moderat.

Lupin

Lupin er en flerårig foråret blomstrer wildflower, ret almindelig i British Colombia-provinsen i Canada. Blomsterne varierer i farve fra blå til lilla og pink. Plant i fuld sol; lupiner kræver imidlertid fugt. Lupiner kan vokse op til 3 fod høj, især i deres foretrukne vækststeder, åbne marker.

Columbia Lily

Lilium columbianum, den nordamerikanske tiger lily eller Columbia lily, er en native wildflower af Canada, som blomstrer i midt-til slutningen maj. Planterne kræver fuld sol. I deres naturlige habitat, kan Columbia liljer vokse 5 til 6 feet tall. Kronblade er gyldent orange i hue med sorte pletter og linjer, bidrager til den almindelige betegnelse af tiger lily. Ofte anvendes i haver, kræver lilje god dræning, sure jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com