Oplysninger om Sub-Zero apparater

February 26

Sub-Zero, Inc., har hovedkvarter i Madison, Wisconsin, har specialiseret sig i køleanlæg, herunder vin opbevaring og køleskabe. Det sælger hovedsagelig opskalere produkter, lige fra indbyggede til integreret henhold kabinet modeller. En indbygget model kræver støtte fra din kabinetter til at forblive oprejst, og en integreret model ligner ikke en standard køleskab, men i stedet matcher dit kabinet og køkken. Du kan købe Sub-Zero produkter fra autoriserede forhandlere.

Indbygget

Sub-Zero indbygget køleskab er tilgængelige som side-by-side enheder, freezerless eller bottom fryser. Virksomheden tilbyder også en alle-fryser model. De indbyggede modeller leveres med enten en solid dør eller en dør med et glas i midten af det. Disse modeller er tilgængelige med rustfrit stål døre eller overlejringer, der matcher farven på dit kabinet. Alle disse modeller er 84 inches høj med 24 inches dyb. Bredder spænder fra 30 inches til 48 inches. Visse modeller som BI-36F og BI-36U er Energy Star bedømt.

Vin opbevaring

Vin opbevaringsenheder holde din vin på optimale temperaturer så vinen ikke går dårligt. Sub-Zero tilbyder både indbyggede og fritstående vin opbevaringsenheder, og de indbyggede modeller fås med en rustfrit stål finish eller en overlay. Den største model er Sub-Zero 427 vin opbevaring, som er 27 inches lang med 80 inches høj med 24 inches dyb. Den mindste model, vin storage er sub-nul 315W vin opbevaring, som er 15-1/8 inches bred af 34-1/16 inches høj med 24 inches dyb.

Pro 48

Pro 48 køle serien har to døre i køleskabet og fire skuffer til fryseren. Enheder kommer med to solid rustfrit stål døre eller med en solid dør og en dør med en glasfront. Dimensioner for disse enheder er 48 inches bred af 84 inches høj med 25-7/8 inches dyb. Disse modeller har tre Fordampere, hvilket forbedrer den overordnede kølekapacitet på enheden.

UNDERBORDS

UNDERBORDS modeller passer ind under din bordplade eller øen ligesom et kabinet. Produkter i denne kategori omfatter køleskabe, køle/fryseskab, drik Centre og ice beslutningstagere. Visse modeller som UC - 24C køleskab og UC-15Jeg ice maker ligne traditionelle køleskabe med en enkelt dør. 700BC og 700BCI modellerne har slide-out skuffer i køleskab og fryser. UC-24RO er en udendørs køleskab, der passer under din grill opsætning.

Integreret

En integreret køleskab ligner resten af dit kabinet, især da køleskabet hængsler og Grill er skjult. Produkter i denne serie omfatter kun fryser eller køleskab-kun modeller, vin opbevaring og køleskab/fryser. Køle/fryseskab combos har køleskabet på toppen, og fryseren er placeret på bunden i to skuffer. Den største model, køleskab/fryser er 36 inches lang med 80 inches høj med 24 inches dyb.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com