Hvordan man Refinish antikke stole

September 19

Hvordan man Refinish antikke stole

Hvis du nyde rode rundt antikke butikker eller loppemarkeder, ved du, at en smuk stol kan være en rigtig finde. På grund af mængden af tunge brug de modtager, er det sjældent at ældre stole er i stor tilstand. Mange mennesker forbi snavset eller lidt beskadiget antikke stole, der ellers ville være ønskeligt, at tro, at de ikke er i stand til at arbejde, som de kræver. Lakering en af disse stole er en værd bestræbelse, og du kan have dit eget stykke af tilpassede historie.

Instruktioner

•Tear off små stykker af malertape og anvende et stykke til hver sektion af stolen, mens det er samlet. Mærke hvert stykke med et bogstav eller tal skrevet på båndet. Tegne et diagram af stolen, så du kan samle det senere.

•Drej stolen over og fjern skruerne. Lirke op og fjerne det sæde pad. Afmontere resten af stolen. Du skal muligvis bruge en blød-headed kølle eller en reversibel klemme til at løsne nogle af stykkerne, så de kan tages fra hinanden.

•Få brudt områder på stol stykker. Fyld chips eller revner med tonede træ kit. Erstatte brudt spindel eller båre slutter ved at fjerne dem i en vinkel med en bordrundsav og skabe udskiftninger med træbearbejdning tools. Knytte de nye stykker til hinanden med trælim og klemme dem sammen, så de tørrer.

•Reassemble stol, undtagen for sædet, baseret på diagrammet. Sikre stykker med trælim og derefter tilføje efterbehandling negle i alle de steder, hvor de havde fjernet. Dække hele overfladen af stolen med en generøs lag af semi-Indsæt finish stripper ved hjælp af et paintbrush. Vent til stol overfladen til blister derefter skrabe oppe det meste af gamle færdig med en spartel.

•Scrub off enhver resterende gamle pletten ved hjælp af medium ståluld, arbejder det ind i krinkelkroge. Fugt en klud grundigt med lak tyndere og tørre ned hele stolen til at fjerne enhver resterende stripper og debris. Sand hele stolen let med fine sandkorn sandpapir og tørre støv væk med en ren klud.

•Test nye pletten på indersiden af rammen plads for at sikre, at du er tilfreds med farven. Arbejder i sektioner, dække hele stolen jævnt med pletten med en ren pensel og ising væk overskydende med en ren klud efter et par minutter. Pletten stol fra toppen til bunden og lad det tørre i 24 timer.

•Aftør stol med en ren klud til at fjerne støv. Male et tyndt lag shellak over hele stolen og vente en halv time til det tørre. Lidt slibe op den skinnende finish med meget fine 0000 ståluld.

•Kontrollér stol ser sin alder ved at anvende en tonede ruder væske i sprækker med en lille børste. Opsuge overskydende glasur med en ren klud. Lad glasuren tørre og derefter anvende polyurethan lak på de farvede overflader af stolen.

•Reupholster sæde pad stol som ønsket. Erstat pladevat med nye pladevat og dække hele sædet med nye stof strakt hen over toppen og fastgjort på undersiden. Placer sæde i sted og brug efterbehandling negle til at sikre det, hvis det er nødvendigt.

•Applicer indsætte voks til alle træstol dele med 0000 ståluld. Vent 5 minutter for voks i blød i. Buff alle af træ med en raspning klud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com