Hvor ligger citrontræer?

June 3

Hvor ligger citrontræer?

Tusinder af år før Columbus bragte citron træ frø til Caribien, siger befolkningerne i Sydøstasien--eventuelt Kashmir--havde allerede opdaget citron, Sue Williams af The Master Gardener hjemmeside. Rejsende og handlende plantet citron træ frø som de rejste, voldsomt ekspanderende Citrons horisont.

Rundt om i verden

Italien vokser de fleste citroner i verden, ifølge Williams af The Master Gardener hjemmeside. Citrontræer trives i dele af Indien, Australien, Spanien, Algeriet, Marokko, Grækenland, Brasilien, Sydafrika, Tyrkiet og Cypern. I USA vokser citrontræer i varme, solrige stater som Florida, Arizona, Californien og New Mexico.

Placering i haven eller landskab

Citrontræer tolerere Floridas fattige sandjord eller silt-ler loam af Californiens citruslunde, Ifølge Purdue University's Center for nye afgrøder & vegetabilske produkter. Uanset jorden behøver citrontræer masser af sollys i et åbent sted.

Beskyttelse mod Frost

Citrontræer er særligt følsomme over for kulde, ifølge TreeHelp hjemmesiden. Dermed er kolde-tolerante sorter bedst til dyrkning i områder, der modtager lejlighedsvis frost; de foretrækker en placering på den beskyttede sydsiden af en bygning.

Indendørs citrontræer

Citrontræer som Meyer citron også vokse og trives godt som en indendørs plante. Indendørs citrontræer kræver mindst seks timer af sollys dagligt, ideelt i nærheden af et vindue med en sydlige eksponering.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com