Typer af brænde

June 3

Typer af brænde

Brænde er godt for mere end blot sidde rundt om bålet, ristning skumfiduser og fortæller spøgelseshistorier. Forskellige typer af træ kan resultere i forskellige typer af brand. Løvtræ og nåletræ er de vigtigste typer af brænde, og hver har specifikke formål. Uanset om du er på udkig efter varme, lang levetid, ønsker madlavning eller ryge, du at bruge forskellige typer af træ.

Brænde til varme

Hårdttræ er det bedste valg for en brand, der producerer en masse varme. Hårdttræ er tætte, hvilket betyder, at det tager lang tid at brænde og brænder varmt. Det kræver også en længere krydderier proces end nåletræ til at give det tid til helt tørre ud. Populære valg af brænde, der afgiver god varme omfatter elm, mandel, bøg, birk, Douglas Gran og eg.

Brænde til rygning og madlavning

Hårdttræ er også det ideelle valg til madlavning eller rygning mad over bålet. Hårdttræ ikke kun brænder varmt men det brænder med en lav flammespredningsevne gør det nemt at tilberede mad uden at brænde det. De bedste typer af trægulve til madlavning og rygning er dem, der udsender en duft og indgyde i maden, når du brænder, som apple, muntre, cedar, hickory og grapevine.

Brænde for at komme i gang

Mens løvtræ er ideelle, når branden er i gang, vil du bruge nåletræ til pindebrænde og fik ilden i gang. Cedar er god til pindebrænde fordi det brænder let og gnister ganske lidt, hvilket gør det nyttigt for at fange brand til andre træ.

Brænde til indendørs brug

Du ønsker et træ, der ikke ryger eller gnist for meget som en, der ikke afgiver en stor flamme. Gode muligheder for indendørs brug omfatter Douglas fir, aske, kirsebær og bløde ahorn. Hvis du bruger hårdttræ indendørs, være sikker på, at den har haft tid nok til sæsonen. Flere vandindholdet i træ, flere røg det vil producere.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com