Hvordan man kan dekorere en spisestue med maling farver

December 12

Hvordan man kan dekorere en spisestue med maling farver

Mange gange, der bringer familier sammen omfatter deling af mad. Forbereder maden er helt sikkert en stor del af hvor godt måltidet vil blive nydt. Spisestue indretning spiller imidlertid også en vigtig del i præsentationen af måltidet. De farver, som en boligejer vælger hendes spisestue vægge kan hjælpe med at bestemme, om familie og gæster vil spise og køre eller dvæle for samtale.

Instruktioner

•Vælg farver koordinere med eksisterende gardiner eller forhæng. De væg farve og vindue behandlinger skal være forenelige, da de er side om side. Hvis gardinerne er mønstrede i adskillige farver, Vælg en væg maling-baggrundsfarve, som afspejler tonen i en af de farver i gardinerne. Hvis rummet er dekoreret med ensfarvet vindue behandlinger, Vælg en vægfarve der er lysere end vindue belægninger.

•Paint spisestue vægge en farve, der findes i rummet allerede, såsom en farve featured i stol puder eller en område tæppe, man binder rummet sammen. Vælg måtter for tilsat farve, når hænge billeder på væggen, i en lignende, men mindre dominerende farve end puder eller tæpper.

•Anvend en stol jernbane at fremvise to farver i rummet. Male væggen under stol jernbane den mørkere af de to farver. Vælge to væg farver fra de spisestel, der bruges oftest til formelle middage.

•Paint vindue trim, væg bestyrelser og døren trim for at tilføje farve hvis væggene er malet neutrale farver. Trim malet i dristige farver taget fra stof mønstre anvendes i værelse arbejde godt mod en neutral væg.

•Paint vægge med en flad finish såsom mat eller æggeskal. Flad finish vil skabe en afslappet stemning, hvilket gør madoplevelse, venlige og afslappede.

•Pick op maling farveprøver fra et byggemarked centrum når du maler et værelse ledigt af gardiner og møbler. Tape farveprøver på væggen for at hjælpe med at bestemme, hvilken farve der er det bedste valg for rummet. Mange farveprøver har komplementære farver på dem, som er nyttige, når picking ud stof farver og farver for tilbehør.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com