Hvordan at vide, hvis en varmelegemet er ude på en elektrisk tørretumbler?

November 15

Hvordan at vide, hvis en varmelegemet er ude på en elektrisk tørretumbler?

En elektrisk tørretumbler er et relativt simpelt element. I de fleste tilfælde luft trækker ind i tørretumbleren og som det passerer elementet tørretumbler, luften varmes op. Den varme luft tørrer så vandet fra tøjet. Hvis du har tjekket de tørretumbler udluftninger til lint og du fandt ingen, er det mest sandsynlige problem en brudt tørretumbler element. Efter utallige opvarmning og køling cykler, er det muligt for metal-spole til at bryde i halve. Denne pause vil skabe en pause i den elektriske strøm skulle opvarme spolen. Den eneste måde at afgøre, om problemet er elementet er en visuel inspektion.

Instruktioner

•Skub elektriske tørretumbleren væk fra væggen og tag det fra dens energikilde.

•Løsn skruen på band klemme, der sikrer den tørretumbler udluftningsanordning på bagsiden af tørretumbleren med en skruetrækker. Tjek den tørretumbler udluftningsanordning igen bare for at sørge for udluftning og tube er fri for fnug.

•Sæt et tæppe eller håndklæde foran tørretumbleren og sted tørretumbler på sit ansigt. Dette giver dig nem adgang til bagpanelet af tørretumbleren.

•Fjern de skruer, der sikker bagsiden dække på den elektriske hårtørrer med en skruetrækker og løft derefter dækslet. Dette vil udsætte bagsiden af tromlen, motor og tørretumbler element beholderen. Beholderen vil se lidt anderledes afhængigt af mærke og model af tørretumbler du bruger.

•Label nogen ledninger der tilsluttes canister med tape og en markør så ved du hvor du vedhæfte dem. Tag wire-stik dunke. Ikke alle tørretumblere har ledninger, der forbinder til ydersiden af beholderen.

•Fjern de skruer, der sikre dunk til tørretumbleren og løft beholderen. Dette udsætter det tørretumbler element.

•Look for enhver pause i spolen, som angiver den tørretumbler element er defekt. Hvis elementet ikke har en pause i det, vedrører ikke problemet elementet tørretumbler. På dette tidspunkt, de sandsynlige problemer hviler i kredsløb i Kontrolpanel; sørge for en professionel til at reparere enheden.

Tips & advarsler

  • Hvis elementet tørretumbler ikke er placeret på bagsiden af din tørretumbler, er det mest sandsynligt placeret inde i tørretumbler ved siden af den store tromme. For at få adgang til det, skal du næsten adskille hver del af den tørretumbler herunder tager den metalskal fra hinanden. Det er ofte mindre tidskrævende at have en professionel reparation tørretumbleren eller har det taget til en reparation facilitet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com