Siemens GFCI Specs

June 7

Jord-fejl kredsløb interrupters (GFCI) er installeret i boligen af sikkerhedsmæssige grunde til at beskytte mod alvorlig elektrisk stød. Jorden fejl opstår, når elektrisk strøm går på afveje og bruger den menneskelige krop som dirigent af elektricitet. Installeret i områder i hjemmet omkring vand, som badeværelse, vaskerum, spabade og boblebade, overvåger de forskel mellem varme og neutrale ledere af elektricitet.

Strømstyrke

Specifikationer for GFCI ring for ampere eller ampere, en måleenhed for elektrisk strøm. Den ene-pole GFCI måling en tomme, ampere af 15, 20 eller 30, mens de to-polede, måle to inches, har ampere af 15, 20, 30, 40, 50 og 60. Måling ampere, eller elektrisk strøm, gå ind i en stikkontakt og derefter kommer tilbage ud, en GFCI forbliver hvilende, hvis nuværende er lig. Når den nuværende kommer tilbage til forretningen er mindre end den nuværende vil og forskellen når fem milliampere, derefter lukker GFCI ned den nuværende at undgå elektriske stød.

Ampere afbryde kapacitet

En anden måling af ampere indebærer at afbryde satsen for GFCI eller det samlede antal ampere, der kan fastholdes af enheden. To enheder er til rådighed, QPF, der kan modstå 10.000 ampere og QPHF, der vil stå op til 22.000 ampere.

Wire vifte

For at fungere korrekt, skal GFCIs en bestemt wire størrelse baseret på elektriske kravene i den enkelte enhed. For en 1-polet 15 og 20 amp, er en 14 til otte gauge ledning nødvendig mens en enpolet 30 amp har brug for en 12-6 gauge wire. Alle målere er baseret på den amerikanske Wire Gauge (AWG) system med jo højere tal, jo tyndere wire. Tykkere ledninger er nødvendige for tungere elektriske belastninger, således de lavere tal til 30 amp GFCI. Den to-polede GFCI kræver en 14 til otte gauge for de 15 og 20 amp og et 14 til fire gauge for alle andre amp størrelser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com