Flytte badeværelse VVS fra væggen til gulvet

June 7

Flytte badeværelse VVS fra væggen til gulvet

VVS er en af de mere komplekse systemer i et hjem, især i rum som køkken og badeværelse. VVS, der leverer et badeværelse med varmt og koldt vand, og bærer væk spildevand kan komme gennem vægge og/eller gulvet. Afhængigt af hvordan dit badeværelse er opbygget, kan du muligvis ændre VVS fra væggen til gulvet, men ikke uden betydelig indsats.

Grunde

Den største årsag til flytte badeværelse VVS fra en væg-monteret placering til et gulv placering er til at rumme nye typer af inventar. Håndvaske, toiletter, brusere og baljer kræver flere VVS-tilslutninger. Hvis du har en ældre hjem og ønsker at installere moderne inventar, eller hvis du redesign badeværelset og flytte inventar omkring, skal du finde måder at flytte VVS samt.

Proces

Flytte VVS fra væggen til gulvet kræver, at du åbner gulvet og væg ved at fjerne fliser, drywall, sub gulv og eventuelt lag af isolering. Når væggen er åben, således at rørene er udsat, og gulvet er åben til at acceptere den nye VVS, kan du slukke for vandet og lægge nye rør. Forsegling op gulv og vægge kan kræve nye materialer, afhængigt af din fjernelse proces og dine planer for den nydesignede badeværelse.

Forhindringer

En af de store forhindringer i at flytte VVS fra væggen til gulvet er behovet for at åbne gulvet for at acceptere nye rør. Dit badeværelse fliser eller vinyl gulv skal erstattes i det område, hvor du arbejder, og hele rummet hvis du ikke kan finde en matchende gulvmateriale til at foretage reparationer. Hele processen kan koste flere hundrede dollars, hvilket betyder, at budget begrænsninger kan udgøre en yderligere hindring. Endelig, bygningsreglementer er tilbøjelige til at kræver at du filen for en byggetilladelse inden du starter arbejde, som bremser processen.

Overvejelser

Når dit hjem bliver bygget eller undergår større renoveringsarbejder, processen med at flytte VVS fra væggen til gulvet er meget enklere. Hvis du tilføjer et badeværelse, eller har de vægge og gulv åben for el-arbejde eller større hjem reparationer, overveje den fremtidige placering af sanitet. Det kan være bedst at flytte VVS i forventning om nye armaturer, eller Installer de nye armaturer tidligere end du havde planlagt, at udnytte muligheden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com