Mest populære grøntsager til at vokse

June 8

Mest populære grøntsager til at vokse

Idé at gå til en baggård haven at plukke friske grøntsager til frokost er tiltalende at mange enkeltpersoner. Har en køkkenhave kræver pleje og arbejde, men belønningen er det værd i sidste ende. Der er flere grøntsager, som er populære at vokse på grund af lethed, hvormed dyrkning, evne til at overleve i en række betingelser og smagen.

Tomater

Ifølge Texas Cooperative udvidelse er tomater den mest populære haven grøntsag afgrøde i USA. Tomater kommer i en bred vifte, herunder kirsebær, druer, Roma, bøf, blomme og klynge. Starte planter fra frø indendørs i slutningen af vinteren eller købe forret-størrelse tomatplanter på din lokale Planteskole i foråret. Plante din tomat afgrøde i et spot, hvor planterne vil modtage mindst seks timer af sollys hver dag. Pick tomater, når de er i fuld farve for den bedste smag.

Peberfrugter

Peber er en populær grøntsag for gartnere på grund af deres bred sorter af farve og flavorful smag. Peberfrugt er mest populær i USA og er en sød vifte af afgrøden. Alle peber typer er varm-krydret og kræver højere temperaturer til at vokse. University of Illinois udvidelse anbefaler peberfrugt hybridsorter som lady bell, lilla bell og chokolade bell og chilipebre såsom jalapeno, rød chili og cayennepeber. Plantefrø peber indendørs i slutningen af vinteren og omplante dem til din have om foråret, når luften og jordbunden er varmere, eller du kan købe unge planter på dit lokale Havecenter.

Asparges

Det kan ikke være en favorit af alle, tjener asparges stedet som den mest populære køkkenhave flerårig ifølge University of Missouri forlængelse. Afgrøden tager to til tre år at etablere sig, men når denne indledende fase passerer, asparges patch bør fortsat give gartneren med friske grøntsager i et årti eller mere. Plante din asparges i foråret i en solrig plet med jord på mindst én fod dybt. Undgå beplantning asparges på en placering, hvor grøntsager fra familien løg tidligere voksede, da sygdommen er smitsomme denne måde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com