Hvad er en Ranunkel med gule blomster?

June 9

Hvad er en Ranunkel med gule blomster?

Ranunkel blomster er i familien Ranunculus. Smørblomster og anemoner kaldes Ranunkel for deres kop-formede blomster, hvor tidlig botanikere så en lighed med en fugl mund. Ranunkel-type blomster vokser vildt i enge overalt i mange dele af verden. Nogle er vandplanter. En Ranunkel-type blomst består normalt af fem kronblade generelt danner en cupped form, selv om nogle kan bøje sig ned på kanterne.

Gul ranunkler

Smørblomster er fælles gule Ranunkel-type blomster i flere sorter. De høje europæiske Ranunkel, Ranunculus acris, en kort-elskede staude spredes ved frø, betragtes som en pest i hele Nordamerika. Disse planter kan overhale en eng, og er giftige for græssende husdyr. R. abortivus, eller kidneyleaf Vorterod, er en lille blomst bare 6 til 8 mm i diameter. De Basalbladene er nyreformede. Blomsten har en slående løgformet grønne i central støvveje. R. fascicularis eller tidlige Ranunkel, har en større blomster.

Anemoner

Anemoner er Ranunkel-type blomster af Ranunkelfamilien. Anemone blomster, fra det græske ord for vinden, "anemos," er også kendt som windflowers. Gule windflowers er mindre udbredt end sædvanlige hvide, lyserøde, røde og blues, men nogle dejlige gule er tilgængelige. Anemone ranunculoides, anemone Ranunkel vokser fra små jordstængler, blomstrer i April med Ranunkel-gule blomster. Anemone lipsiensis, en anemone hybrid for hjemmet haven, blomstrer fra midten af foråret til forsommeren med prangende single blomster i gule og cremer. Anemone ranunculoides Pleniflora har en attraktiv ekstra lag af kronblade når forudsat at passende vand og lys.

Gul Ranunkel

Gul Ranunkel (Ranunculus flabellaris) er en vigtig hjemmehørende arter, der bidrager til sundhed af vådområder. Denne vandplanter vokser submersed med lange flydende stængler. For det meste submersed bladene er fint fjervildt. Blomster, ser meget gerne Vandranunkel, der afholdes over vandet enkeltvis eller i små klynger. Bortset fra for de ekstreme sydøst og nogle Rocky Mountain stater, den gule Ranunkel kan findes i vådområder i det meste af det kontinentale USA gule Ranunkel er sjældne, og betragtes som truet.

Forbandet Ranunkel

Forbandet Ranunkel har en smuk gul blomst, der ser meget gerne andre smørblomster. Vokser på en plante 6-24 inches høj, er den forbandede Ranunkel fundet vokser i moser og omkring damme i centrale USA Det er attraktivt for bier, fluer og biller. De saftige blade af den forbandede Ranunkel sive en giftig sap, der indeholder en svidende agent, den sandsynlige kilde til navn forbandet Ranunkel. Græssende husdyr erfaring alvorligt irriteret mund og tarm skrifter, når planten er indtaget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com