Hvordan man opbygger et roligt lytte rum

April 30

Hvordan man opbygger et roligt lytte rum

En lytter værelse er et perfekt supplement til hjemmet af en musik bejler, kan især en helliget lytter til musik på et højere niveau end den gennemsnitlige lyttemiljø give. Musikkritikere, producenter, kunstnere og eksperter inden for alle områder af musik kan drage stor nytte af et roligt lytte rum, som kan alle med en ægte interesse i lydkvalitet. Interiør værelser uden vinduer, såsom closets, er ideelle til dette formål på grund af deres manglende udvendige adgang.

Instruktioner

•Dæk hele indvendige overflade af de lyttende værelse vægge med plast plader, hæftning plast på væggen hver 2 fod på hver væg stud eller i en 2-fods kvadrat gitter rundt i lokalet. Strække plast stramt, hæftning ned alle kanter og i hjørner. Overlapper plast, når du anvender flere plader, hvilket giver mindst 4 inches af ekstra for hver søm. Dække sømmene med seam tape for at forhindre passage af lyd mellem ark.

•Mark placering af væggen studs med en markør på plastfolie efter at finde deres steder med stud finder. Indstille lydisolering materiale, cot madrasser eller camping madrasser mod væggen og boremaskine dem ind i væggen overfladen ved hjælp af 5-tommer træ skruer gevind gennem skiver og linet op med placeringen af knopperne. Fortsætte med at line alle vægge, loft, gulv og døren med dette materiale.

•Drape neutral-farvet stof over den forvirrende materiale og knytte den til den forvirrende, hvis det er muligt ved hjælp af en hæftemaskine. Montere stoffet fra kroge installeret direkte ind i væggen i kanterne af de forvirrende materiale, hvis det ikke kan acceptere hæfteklammer.

Tips & advarsler

  • Tilføje en multi kammer stille værelse udluftning på væggen i lokalet ved at skære ud af en åbning for ventilen og vedhæfter det med caulking.
  • Atmosfæren i det lytte rum vil i høj grad forbedret ved tilsætning af komfortable siddepladser.
  • Position lyd udstyr i rummet i en central beliggenhed, fastgøre højttalerne til forskellige punkter rundt i lokalet, baseret på producentens anbefalinger.
  • Planlægger opstillingen af højttalere forud for installationen af den klang forvirrende, og foretage de nødvendige udlæg huller eller krog opsætninger, således at den klang forvirrende kan installeres omkring højttaler vedhæftede filer.
  • Ventilation skal forelægges for rum i nogle måde, gennem en lyd-begrænset ventilation system.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com