Hvordan at reparere en loft Fan fjernbetjening

June 11

Hvordan at reparere en loft Fan fjernbetjening

Støv og andre forureninger, der får inde i sagen af en ventilator i loftet remote kan forårsage nøglerne til at opklæbe og fungere forkert. For at reparere en ekstern ventilator i loftet, demontere og rengøre nøgler og interne komponenter. Du skal bruge et par forsyninger fra en hardware butik eller elektronik butik, samt et par fælles husholdning værktøjer. Men du behøver ikke at have nogen særlige færdigheder med elektronik til at udføre denne reparation.

Instruktioner

•Drej loft fan remote med forsiden nedad på en tabel. Åbn batteri-rummet låg; i nogle tilfælde vil der være en skrue, du bliver nødt til at fjerne med en Phillips guldsmed skruetrækker. Fjern batterierne, og sætte dem og låg afsat til gensamling senere.

•Tag nogen skruer fra inde i batterirummet, med Phillips guldsmed skruetrækker. Fjern skruerne fra de fire hjørner af bagsiden af fjernbetjeningen med Phillips guldsmed skruetrækker.

•Sæt spidsen af en flad-kantet guldsmed skruetrækker ind i sømmen mellem front og bagside dele af fjernbetjeningen på sin top. Skub spidsen frem og tilbage på tværs af fjernbetjeningen. Gentag denne procedure på bunden af fjernbetjeningen.

•Træk bagsiden del af fjernbetjeningen fra den forreste sektion med fingrene. Placere afsnittet tilbage på bordet med de elektroniske komponenter opad.

•Tag gummi afgørende membranen fra inde i den forreste del, ved hjælp af dine fingre. Aftørre membran med en blød klud på begge sider og kanter. Tør indersiden og kanter af den forreste sektion med en ren klud. Blæse ud den forreste sektion med en byge af trykluft.

•Tag skruer fra de fire hjørner af kredsløb inde bag sektion med Phillips guldsmed skruetrækker. Tør indersiden og kanter af afsnittet tilbage med en ren klud. Blæse ud afsnittet tilbage med en byge af trykluft.

•Sæt en ende af den medfølgende halm i dyse på den elektriske cleaner spray. Hold kredsløb af kanter med den ene hånd og den elektriske cleaner spray med den anden. Sprøjte begge sider af kredsløb med elektrisk renere spray.

•Return kredsløbet bord til afsnittet tilbage og vedhæfte skruerne. Returnere den gummi centrale membran til den forreste del. Placere afsnittet tilbage på den forreste del og vedhæfte skruer til de fire hjørner. Vedhæfte nogen skruer på indersiden af batterihuset.

•Return batteri til indersiden af batterirummet og erstat låget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com