Hvordan man laver hjemmelavet Garage reoler

June 7

At finde nok lagerplads i dit hjem kan nogle gange være en udfordring. Ofte, er garagen trykket i aktion som et praktisk sted at gemme husholdningsartikler. Tilføjelse af reoler til din garage er en glimrende måde at få mest muligt ud af pladsen har du til rådighed der. Med denne enkle design, lavet med billig, grundlæggende materialer, vil du øge din lagerplads, hurtigt og nemt. Du behøver ikke særlige værktøjer eller viden, bare nogle nemme at finde materialer du kan købe hos din lokale hjem forbedring butik.

Instruktioner

•Pick du vil lægge dine hylder på væggen. Vælge to steder ud på gulvet, 6-7 fod fra hinanden, og måle fra gulvet, hvilket gør mærker på væggen, adskilt af de følgende afstande: 24 inches, 18 tommer, 12 inches, 12 inches og 12 inches. Derefter trække en linje, der forbinder mærkerne, så du har fem linjer parallelt med gulvet. Kontrollér, at linjerne er selv, ved hjælp af din plan.

•Tag dine stud finder, og Find studs langs hver linje. Gøre en blyant markere for hver stud på hver linje.

•Monter 10-tommer hyldeknægte ind i væggen med træskruer på mærker for studs. Bruge Boremaskinen til at gøre en lille pilot hul for hvert beslag så de træskruer gå let.

•Lay din 1 af 10 tommer pine boards på tværs af hyldeknægte og sikre dem ind på parenteserne ved hjælp af træskruer. Sætte dine materialer på hylderne.

Tips & advarsler

  • Justere dimensionerne på dette projekt til at matche plads i din garage.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com