Feltet Corn frøsorter

June 15

Feltet Corn frøsorter

Heldigvis for de tidligste indvandrere i USA, majs, også kendt som "majs," er en plante hjemmehørende Amerika, ifølge Iowa State University;» s Institut for Agronomi. Det blev introduceret til pilgrimmene af de amerikanske indianere, der lærte dem at hæve kornet, male det i mel og kog med det, og bruge tørrede kolber til brændstof. Denne hårdføre, alsidige afgrøde hjalp dem med at overleve deres første år i Nordamerika.

Feltet vs sukkermajs

Feltet majs var oprindeligt dyrket primært som foder til husdyr. Sukkermajs, der udgør kun omkring 10 procent af majsen afgrøde i USA, er vokset til konsum. Feltet majs bruges nu også i produktionen af ethanol, der er en alkohol benzin tilsætningsstof. I de seneste år, blev omkring 20 procent af feltet corn vokset i USA brugt til at producere ethanol, ifølge data fra den nationale majs Grower's Association.

Feltet majs frø

Der er fire vigtigste sorter af feltet majs frø: Dent, Flint, mel og Waxy. Nogle er hybrider, som er frø skabt gennem krydsbestøvning. Hybrider blev først indført i begyndelsen af 20 århundrede som en måde at producere stærkere, sundere majs. I dag er bemærker 95 procent af alle majs dyrkes i USA er vokset fra hybridmajs til udsæd, US Department of Agriculture's Agricultural Research Service i "Improving Corn."

Dent majs

En af hybridsorter er Dent majs. Ofte anvendes i foder, bruges det også i menneskelige fødevarer, som majssirup. Dent er endda bruges til fremstilling af kosmetik. Kernerne har en tyk ydre hud, så for at blive spiselige det skal være malet eller gennemblødt, hvilket er grunden til dent bruges til at gøre majsmel.

Glasset majs

Også kaldet Indian corn, er flint kornet ofte flerfarvede og meget smuk. Det er ofte bruges til dekoration, set i kranse og blomster arrangementer i hele efteråret. Flint kernerne er hårde, men i jorden form bruges i forberede mad som polenta. Der er også en farve typer af flint. For eksempel, den flerårige amerikanske favorit, popcorn.

Mel majs

Mel majs har stivelsesholdige kerner, som er meget blød og let at adskille og male. Det er næsten udelukkende anvendes i bagning. Kerner varierer i farve fra hvid til nuancer af blå, som tegner sig for den blå majs chips og tortillas så populært i mexicanske dagligvarebutikker og restauranter.

Voksagtig majs

Alle majs indeholder stivelse, men typen fundet i voksagtig majs er amylopectin, den mest fordøjelige form. Det er derfor voksagtig majs er kilde til kommercielle majsstivelse, og en favorit ingrediens til husdyr foder. Det generelt kommandoer en højere pris end andre sorter af majs, men det menes at være overlegen i opfedning grise og kvæg til markedet, ifølge Ohio State University forlængelse. Foder, der indeholder voksagtig majs også forbedrer mælkeproduktion i malkekvæg.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com